Avocata Paula Iacob, tentată de operaţiile estetice! La ce intervenţii vrea să apeleze

Ultima actualizare:

    După incident, Paula Iacob este nevoită să nu vorbească 10 zileFoto Click!
După incident, Paula Iacob este nevoită să nu vorbească 10 zileFoto Click!

Paula Iacob a declarat recent că ar vrea să-şi facă câteva intervenţii estetice pentru a arăta mai bine. Mai exact, celebra avocată vrea să-şi injecteze acid hialuronic în buze, deşi îi este frică de ace.

"Nu este nimic uimitor în felul în care gândesc eu. Este felul de a raţiona al oricărei femei care a ajuns la o anumită vârstă, când tinereţea nu mai este suficientă pentru a arăta bine. Sunt de acord că este uneori necesar să apelezi la intervenţiile estetice, dar nu sunt deloc de acord cu ce fac femeile tinere, care îşi mutilează trupul şi faţa numai ca să arate modern. Ceea ce a lăsat natura este suficient, până la o anumită vârstă'', a declarat cunoscuta avocată pentru România TV.

''Eu socot să medicii noştri sunt foarte buni, că nu trebui să cheltuieşti sume enorme pentru a pleca în străinătate şi a apela la alţi medici, iar în momentul în care voi avea curajul necesar, socot că este bine şi pentru mine şi pentru cei care mă privesc să am curajul să apelez la serviciile unui medic bun. La mine cred că în zona frunţii şi a gurii ar trebui să umblu. Dar recunosc că sunt fricoasă. Mie frică numai când văd halatul alb al fiicei mele care este medic'', a mai mărturisit Paula Iacob.

Dacă de înţepăturile acelor fuge, Paula Iacob adoră să conducă. Încă din tinereţe, ea este pasionată de automobilism şi motociclism.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net