Avocatul familiei Luizei Melencu: ”Pute totul a cadavru. Şi din pământ iese mirosul”

Ultima actualizare:
Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la locul unde a declarat că a aruncat trupul Luizei
Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la locul unde a declarat că a aruncat trupul Luizei

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care asistă marţi la ancheta desfăşurată la locuinţa lui Gheorghe Dincă, spune că acea casă este "un dezastru total" şi că peste tot miroase a cadavru, transmite News.ro.

"Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea", susţine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Avocatul Tonel Pop a spus că se analizează informațiile obținute dintr-un laptop, trei telefoane şi un aparat foto. El a adăugat că Dincă asistă la aceste percheziţii, procedura fiind "mai mult decât riguros respectată" în ce îl priveşte, "tocmai pentru a nu putea invoca mâine-poimâine un viciu de procedură".

"Este tratat bine, i se dă apă, stă pe bancă, chiar poliţiştii stau în picioare, dacă e un loc liber, al lui este locul acela. Pare resemnat. Din punctul meu de vedere foarte bine, că nu trebuie să-l scoată din minţi, să îl ţină în picioare, să nu-i dea apă sau nu ştiu ce să-i facă...", a afirmat Pop.

Avocatul Tonel Pop: ”Miroase a cadavru peste tot”

"Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea", a adăugat avocatul familiei Luizei Melencu.

El a spus că în locuinţă este un "dezastru total". "Este cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care cineva a venit să şi fure de pe acolo şi a răscolit, în încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat în perete, este absolut înfiorător. Un dezastru organizat, aş putea spune. Miroase peste tot, adică nu miroase o încăpere anume, iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, deci miroase a cadavru peste tot", a mai spus avocatul.

Marţi, anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, fiind în desfăşurare percheziţia informatică. În acelaşi timp, au loc căutări în pădurea unde luni au fost descoperite fragmente osoase şi cenuşă, într-un sac.

Fragmente de os arse și cenușă, găsite în padurea de lângă Caracal

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, declara, luni, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenuşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.


    Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la locul unde a declarat că a aruncat trupul Luizeifoto: captură/Digi 24
Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la locul unde a declarat că a aruncat trupul Luizeifoto: captură/Digi 24

"S-au continuat cercetările la locuinţa inculpatului şi a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (...) Din declaraţia sa, el aşa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunţa”, declara purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Mihaela Porime spunea că „sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice care urmează să fie procesate”. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă a susţinut că a folosit aceeaşi metodă ca în cazul Alexandrei Măceşanu şi că agresiunea s-a produs tot în locuinţa sa.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT preciza că, până la acel moment, nu erau indicii că ar fi mai multe victime şi nici că Gheorghe Dincă ar fi avut complici. Până acum nu a fost găsit telefonul Luizei.

Dincă susţine că ar fi ucis-o pe fată în ziua în care a răpit-o, iar până în acest moment nu se ştie dacă acesta a şi violat-o, potrivit declaraţiilor reprezentantului DIICOT.

Citește și:

Câţi bani i-ar fi oferit monstrul din Caracal Luizei Melencu ca să întreţină relaţii intime

Mărturiile halucinante ale lui Dincă cu privire la Luiza: «I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net