Avocatul familiei Luizei o acuză pe soția lui Dincă: „A aruncat, alterat și distrus probe. A început să tremure”

Ultima actualizare:
Tonel Pop susține că soția lui Dincă ar fi „aruncat și alterat probe” și că „minte”
Tonel Pop susține că soția lui Dincă ar fi „aruncat și alterat probe” și că „minte”

Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, trei bărbaţi şi o femeie, au ajuns joi, 22 august, la sediul central DIICOT pentru audieri, la care a participat și avocatul familiei uneia dintre fetele dispărute, Luiza Melencu.

După 9 ore, audierea familiei lui Dincă s-a încheiat, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a făcut primele declarații în legătură cu noile informații aflate de oamenii legii de la soția și copiii lui Dincă. Tonel o acuză chiar pe femeie că ar fi aruncat și distrus unele probe din dosar, rămânând să se constate dacă în mod voit sau nu.

Acesta a mai explicat că declarațiile soției și ale copiilor lui Dincă nu coincid și că, în mmentul în care el i-ar fi pus câteva întrebări, soția principalului suspect al crimelor de la Caracal s-ar fi „înroșit” și ar fi „început să tremure”, lucururi care îl fac să creadă că femeia ar avea ceva de ascuns și că a mințit pe întreaga perioadă a audierilor.

De asemenea, copiii acesteia au făcut scandal la intrarea lui în sala de audieri, mai că ar fi dorit să îl scoată afară. Avocatul s-a mai plâns că procurorii nu au pus întrebări relevante cazului și susține că nu s-a dorit participarea lui în sala de audieri, deși are acest drept.


    Tonel Pop susține că soția lui Dincă ar fi „aruncat și alterat probe” și că „minte” Foto: Captură Digi 24
Tonel Pop susține că soția lui Dincă ar fi „aruncat și alterat probe” și că „minte” Foto: Captură Digi 24

Tonel Pop: „Această doamnă minte”

Apărătorul susține că atât soția, cât și copiii lui Gheorghe Dincă și-au schimbat declarațiile date joi, față de cele prezentate inițial în fața anchetatorilor, scrie Mediafax. „În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroșească, a început să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină și ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care țin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extraordinare între declarațiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declarația a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente față de ceea ce a declarat prima dată”, a susținut, în fața jurnaliștilor, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă și de distrugerea unor probe. „Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, și prin ce a declarat, și prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, voit, nevoit, obligată, din greșeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie”, a completat Pop. Tonel Pop a mai precizat că joi au fost audiați la sediul DIICOT și polițiști „importanți” implicați în căutarea Alexandrei Măceșanu, potrivit Digi 24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net