Avocatul lui Gheorghe Dincă, declarații șocante: „A crezut că fetele sunt prostituate!”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă este acuzat că a ucis două adolescenteFoto: observator.tv
Gheorghe Dincă este acuzat că a ucis două adolescenteFoto: observator.tv

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre ce susține presupusul criminal în serie despre cele două fete pe care a recunoscut că le-a ucis, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu,

Gheorghe Dincă a spus că Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a mers de bunăvoie cu el și că nu ar fi violato. De asemenea, el a negat că i-ar fi ars trupul, așa cum a procedat în cazul Alexandrei Măceșanu.

„Să fac o precizare: nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate, el a crezut că sunt prostituate. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale şi a susţinut că sunt doar două victime, nu mai multe“, a declarat Claudiu Lascoschi sâmbătă, la Digi 24. Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că în cazul Luizei Melencu nu a fost viol: „Luiza făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau”.

Fragmentele osoase găsite în casa lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu

DIICOT a confirmat oficial, sâmbătă (3 august), faptul că fragmentele osoase găsite într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu: „Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei.

Concluzia ne-a fost comunicată aseară, 2 august, de către reprezentanți ai INML, urmând ca astăzi să ne fie transmis și raportul specialiștilor conținând aceleași date”.

La audieri, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe adolescenta de 15 ani pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, după ce a prins-o că vorbea la telefon cu polițiștii. Ulterior, bărbatul de 65 de ani i-a incinerat corpul. El susține că a ucis-o și pe Luiza Melencu, însă anchetatorii nu au reușit să afle încă unde i-a aruncat cadavrul. Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă neagă că ar fi avut vreun complice.

Citește și

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Dureros! Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce adolescenta a fost confirmată moartă

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net