Miercuri va avea loc proba la matematică, proba obligatorie a profilului în cadrul examenului de Bacalaureat. Subiectele vor fi publicate miercuri pe adevărul.ro şi vor fi rezolvate la Adevărul Live, de la ora 11.00, alături de profesorul Costel Chiteş, de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Capitală.


UPDATE ORA 10.15 Un elev din Baia Mare a declarat pentru Adevărul că la subiectul 3 a primit o integrală, la subiectul al doilea o matrice, iar la primul subiect o ecuaţie cu logaritmi. „Am făcut repede şi am plecat“, a declarat elevul, care a susţinut examenul pentru profilul tehnologic. Un alt elev din Constanţa a explicat, mai concret, că la primul subiect a primit un exerciţiu cu radicali, să determine divizorul lui 10 şi să determine distanţa pe o axă. De asemenea, la al doilea subiect a primit matrici şi funcţii, iar la al treilea, integrale.  

 

Baremul de la matematică de la Bac 2014 va fi publicat pe adevarul.ro şi pe subiecte.edu.ro.

 

Examenul de Bacalaureat 2014 continuă miercuri cu proba scrisă obligatorie a profilului, la care s-au înscris în total peste 145.000 de candidaţi la nivel naţional, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Pe materii, cei mai mulţi au ales matematica la Bac 2014, peste 107.000, fiind vorba de elevii de la real, în timp ce istoria, pentru care optează cei de la uman la Bacalaureat 2014 , a fost aleasă de aproximativ 38.000 de candidaţi.

 

IATĂ SUBIECTELE DE LA MATEMATICĂ, PROFIL REAL

 

627x0.jpg

Subiecte bac 2014 matematica
Subiecte bac 2014 matematica

 

IATĂ SUBIECTELE DE LA MATEMATICĂ, PROFIL UMAN

subiecte_mate_profil_uman.jpg

Subiecte BAC 2014 la matematică
Subiecte BAC 2014 la matematică

 

IATĂ SUBIECTELE DE LA MATEMATICĂ, PROFIL TEHNOLOGIC

 

mate_bac_tehnologic.jpg

Subiecte BAC 2014 la matematică, PROFIL TEHNOLOGIC
Subiecte BAC 2014 la matematică, PROFIL TEHNOLOGIC
 
 
Loading...