Bacalaureat 2016, o poveste de succes. Meditații gratuite online

Ultima actualizare:

Adevărul și SIVECO lansează un proiect educațional performant dedicat pregătirii pentru examenul de bacalaureat. Adevărul își propune să transforme cifrele dezastruoase ale ultimilor ani într-o poveste de succes și vine în întâmpinarea elevilor care se pregatesc pentru examen cu un proiect inovator: meditatii online gratuite.

Proiectul e dezvoltat în parteneriat cu SIVECO, iar lecțiile  sunt concepute de singura echipă din lume care a câștigat de două ori World Summit Award pentru eLearning și eInclusion.

„Copiii deprind cunoștințe la școală, acasă, în cercul lor de prieteni, dar, mai ales, de pe internet. Dar pentru că internetul este o bibliotecă vastă și uneori derutantă de informații, cheia stă în alegerea acelor surse credibile, acreditate, de informații școlare.

Pentru că susține excelența în educație, Adevărul, împreună cu SIVECO pune la dispoziția elevilor, profesorilor și părinților din România, absolut gratuit, o serie de lecții în format electronic, un excelent mod complementar pentru pregătirea bacalaureatului!” declară Profesor Radu Jugureanu, AeL eContent Department Manager.

„Adevărul continuă seria de meditații online începute în urmă cu patru ani.De data aceasta, pe lânga lecțiile în format video susținute de profesori de prestigiu, vom avea o platforma inovatoare dezvoltată de SIVECO. Astfel,vom ține pasul cu vremurile, elevii putând să  învețe mai rapid, accesând platforma de pe tableta sau smartphone” afirma Dan Marinescu, redactor șef Adevarul.

Începând de luni, 29 februarie 2016, toți elevii din Romania au la dispozitie gratuit pe meditatii.adevarul.ro o serie de lecții digitale pentru matematică, informatică, logică, biologie, fizică, chimie, istorie, limba română, economie, filozofie și sociologie.

Lecțiile interactive sunt gândite asfel încât elevii să învețe mai ușor, mai eficient și să rețină mai repede informațiile, prin diagrame şi hărţi interactive, simulări, experimente, exerciţii, teste şi jocuri educaţionale.

În perioada următoare, secțiunea va fi îmbogățită și cu teste care să-i ajute pe elevi să-și verifice cunoștințele acumulate. Parteneriatul dintre Adevărul și SIVECO va continua cu dezvoltarea unor lecții atractive și pentru gimnaziu, și pentru învățământul primar. 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net