Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Proba în limba maternă

Ultima actualizare:

    La proba în limba maternă de la sesiunea de toamnă a examenului de Bac 2018 s-au înscris 641 de candidațiFOTO: Click!
La proba în limba maternă de la sesiunea de toamnă a examenului de Bac 2018 s-au înscris 641 de candidațiFOTO: Click!

La a doua probă de la examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, sunt doar 641 de candidați care au ratat în vară proba în limba maternă. Examenul continuă cu proba obligatorie, programată mâine (22 august).

Doar 641 de candidați la proba în limba maternă în seiunea de toamnă a examenului de Bac. Ministerul Educației ne-a informat că au fost elaborate subiecte în opt limbi materne, iar nivelul de dificultate a fost mediu.

Examenul de Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă, va continua miercuri, 22 august, cu proba obligatorie, Matematică sau Istorie, la care s-au înscris 29.632 de absolvenți de liceu.

La ultima probă scrisă din sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018, cea la alegere, este programată pe 23 august.

Când încep probele orale la Bac 2018, sesiunea de toamnă

Probele orale vor începe cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba română, care se vor desfăşura pe 24 şi 27 august, pe 28 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, între 29-30 august, evaluarea competenţelor digitale.

Ultima probă se va susține pe 30-31 august, când este programată evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 vor fi afişate pe 1 septembrie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16.00 – 20.00. În perioada 2-5 septembrie contestaţiile vor fi soluţionate, iar pe 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net