A băgat cuţitul într-un bărbat şi s-a făcut nevăzut

Ultima actualizare:

    Atacul a avut loc în părculeţul de lângă staţia de metrou Politehnică
Atacul a avut loc în părculeţul de lângă staţia de metrou Politehnică

Seria atacurilor în plină stradă continuă. Un tânăr din Capitală a fost înjunghiat, joi seară, pe la spate. Plin de sânge, în zona coastelor, acesta nu a apucat să-l vadă pe individ, astfel că poliţiştii nu au reuşit deocamdată să dea de urma lui.

Un agresor cu sânge rece umblă liber prin Bucureşti. Deşi au trecut ore bune de când un bărbat de 26 de ani a fost atacat mişeleşte pe la spate cu un cuţit, oamenii legii nu au reuşit să-l identifice şi să-l prindă. Incidentul sângeros a avut loc joi seară, la ora 19.00, în parcul din zona staţiei de metrou Politehnică.


    Poliţiştii au venit imediat şi au delimitat zona
Poliţiştii au venit imediat şi au delimitat zona

Poliţiştii spun că tânărul a fost rănit în zona coastelor şi că imediat după ce a fost atacat s-a refugiat la gura de metrou, a cerut ajutor şi a sunat la 112 ca să se salveze. Petele de sânge de pe asfalt arată că victima a ajuns în zona respectivă. În timp ce martorii i-au sărit victimei în ajutor, atacatorul s-a făcut nevăzut.

Oamenii legii au înconjurat numaidecât perimetrul şi au căutat probe care să-i conducă la agresor, care este căutat pentru tentativă de omor.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Între timp, tânărul, care este brancardier la Spitalul Universitar, a fost transportat de urgenţă chiar la această clinică.


    Martorii strânşi nu au reuşit să-l vadă pe agresor
Martorii strânşi nu au reuşit să-l vadă pe agresor

”Victima agresiunii fizice a prezentat o plagă înjunghiată hemitorace stâng posterior şi a fost operată de urgenţă”, a declarat medicul Georgiana Ungureanu.

Fratele victimei a încercat să întocmească o listă cu persoanele cu care tânărul ar fi avut posibile conflicte în ultima perioadă ca să le uşureze munca criminaliştilor.


    Jandarmii au păzit toată noaptea locul cu pricina
Jandarmii au păzit toată noaptea locul cu pricina

Mai ales că era întuneric, iar zona nu este supravegheată video. Ar mai fi o şansă dacă imaginile de pe camerele Metrorex au reuşit să surprindă ceva.

Poliţiştii vă sfătuiesc să fiţi cu mare băgare de seamă atunci când sunteţi singuri pe stradă, în staţia de autobuz, tramvai sau metrou.

Să aveţi în vedere să staţi într-o zonă cu lume multă, luminată şi să nu staţi cu căştile la urechi. 

A murit împins în fața autobuzului

A fost accident sau un act voit? Este întrebarea la care trebuie să răspundă polițiștii brașoveni care anchetează un accident petrecut chiar în centrul orașului.Joi seară, un bărbat care traversa o trecere de pietoni din Livada Poștei ar fi fost împins în fața unui autobuz de un necunoscut. Șoferul RAT BV a încercat să evite impactul, însă fără succes. Victimei, în vârstă de 81 de ani, i-au fost zdrobite picioarele.

Bătrânul a zăcut pe caldarâm, într-o baltă de sânge, până la venirea ajutoarelor. Un echipaj SMURD l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean Brașov, în stare de conștiență.Surse neoficiale spun că victima ar fi fost operată de curând la un picior, iar în momentul impactului operația s-ar fi desfăcut.  Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

simeon stalpnicul png

Criminala de la metrou rămâne în arest încă 30 de zile  

Judecătorii au prelungit mandatul de arestare al Magdalenei Șerban cu încă o lună. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou, în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net