Baia de Fier și „hamacele la înălțime”, în Cartea Recordurilor!

Ultima actualizare:

    ”Hamacele la înălțime” a intrat în Cartea Recodurilor! Suspendați la 200 de metri, amatorii de senzații tari au ocazia să admire frumusețile de nedescris ale zonei Baia de FierFOTO: adevarul.ro
”Hamacele la înălțime” a intrat în Cartea Recodurilor! Suspendați la 200 de metri, amatorii de senzații tari au ocazia să admire frumusețile de nedescris ale zonei Baia de FierFOTO: adevarul.ro

”Hamacele la înălțime” a intrat în Cartea Recodurilor! Suspendați la 200 de metri, amatorii de senzații tari au avut ocazia în ultimii doi ani să admire frumusețile de nedescris ale zonei Baia de Fier din Gorj și să se relaxeze într-un mod absolut unic în România!

”Hamace la înălțime” a ajuns în Cartea Recordurilor! Este un eveniment al Clubului Alpin Român în parteneriat cu Clubul White Wolf Baia de Fier.

Povestea a început așa: în premieră națională, în 2018 a fost amenajată o zonă permanentă de hamace suspendate la Baia de Fier.

De atunci, sute de tineri au venit la Baia de Fier pentru a se relaxa.

”Hamacele la înălțime” în Cartea Recodurilor!

Organizatorii își doresc să le ofere iubitorilor de aventură și relaxare contexte sociale și sportive inedite, culminând cu ancorarea hamacelor la înălțime. Acum, în februarie 2020, „Hamace la înălțime” a ajuns cunoscut în lumea toată!

La fiecare sfârșit  de săptămână, la Baia de Fier poți vedea zeci de tineri care abia așteaptă să se relaxeze la 200 metri înălțime, în hamace
La fiecare sfârșit de săptămână, la Baia de Fier poți vedea zeci de tineri care abia așteaptă să se relaxeze la 200 metri înălțime, în hamace

La fiecare sfârșit  de săptămână, la Baia de Fier poți vedea zeci de tineri care abia așteaptă să se relaxeze la 200 metri înălțime, în hamace!

Ideea li se pare extraordinară și vin din toate colțurile țării pentru a experimenta.

Atelierul poate asigura staţionarea a 10 – 12 persoane simultan. Sunt ancore chimice băgate în stâncă, de inox, ţin undeva la 4.000-4.500 de kilograme fiecare.

În primăvara anului 2018, a fost inaugurată această bază de relaxare şi naturo-terapie la înălţimea de 200 de metri.

Turiştii care vizitează localitatea au posibilitatea să-şi petreacă timpul în hamace suspendate între stânci.

”Pot spune: nota 11 pentru organizare, puncte maxime pentru organizatori, în aer plutesc aerosolii cu voie-bună, n-ai cum să nu-i inhalezi, așa că devii nerăbdător să te reîntorci la escaladă, la via ferrata, la o cățărare, la o legănare de câteva ceasuri (par minute) între stânci la înălțime! Este o experiență unică și inedită! Mulțumim!!!", a scris pe Facebook o olteancă încântată de experiența unică de la Baia de Fier.

Cartea Recordurilor adună performanțe din toată lumea din 1955

Cartea Recordurilor (Guinness World Records) adună performanţe din întreaga lume încă din 1955, fiind scoase anual pe piaţă peste 20 de milioane de exemplare, în 174 de ţări. Cartea conţine o colecţie recunoscută internaţional de recorduri mondiale şi cuprinde atât performanţe umane, cât şi fenomene extreme din natură. 

Citește și:

Știați? Românii au peste 60 de recorduri în Cartea Recordurilor

Ele sunt vedetele care au prins un loc în «Cartea Recordurilor»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net