Băiatul lui Liviu Dragnea, cadou de zeci de mii de euro înainte de nuntă!

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, în 26 augustFoto: Inquam Photos Octav Ganea
Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, în 26 augustFoto: Inquam Photos Octav Ganea

Valentin Dragnea şi-a făcut cadou un BMW M760Li, cel mai scump şi accesorizat model de BMW Seria 7 ce poate ajunge la un preţ de aproape 200.000 de euro, chiar înainte de nunta care va avea loc mâine şi care se anunţă evenimentul politico-monden al anului.

Potrivit publicaţiei Newsweek, la începutul lunii trecute, Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, şi-a achiziţionat în leasing un BMW M760Li. Cu un preţ ce se apropie de 200.000 de euro, modelul este considerat a fi unul dintre cele mai puternice modele din Seria 7 a producătorului german, scrie și adevarul.ro.

În ceea ce priveşte caracteristicile acestui automobil, publicaţia Auto Bild notează că maşina atinge 100 km/h în doar 3,7 secunde, are un motor V12 de 6,6 litri, este dotată cu un sistem ce recunoaşte comezile prin gesturi prin tabloul său de comandă iar, printre dotările opţionale se numără şi un sistem Night Vision cu recunoaşterea pietonilor şi sistem de camere video 360.  

Pe piaţa din România, un BMW Seria 7 în varianta M760Li are un preţ de listă de 178.976 euro cu TVA inclus. „Limuzina bavareză are un motor V12 biturbo de 6.592 de centimetri cubi, care dezvoltă 610 CP la 5.500 rpm şi 800 Nm de la 1.550 rpm. Maşina are o lungime de 5.23 metri şi o masă de 2.070 kilograme, dar asta nu o opreşte să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde şi să atingă o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h”, notează jurnaliştii de la AutoBild.  

„Fantastic de rapid. Şi este genul acela de viteză periculoasă – unde eşti atât de bine învelit în pielea moale a scaunelor şi izolat de vânt, de drum şi de zgomotul motorului că pur şi simplu nu ai conceptul vitezei cu care te deplasezi. Apeşi pedala acceleraţiei până la capăt. Şi până cînd îţi spui „hmm, asta a fost plăcut, ar fi bine să mă opresc să nu depăşesc limita de viteză”, eşti deja la un milion de km/h. Atât de silenţioas, rafinat şi stabil este motorul V12 că, uşurinţa şi serenitatea cu care se conduce un M760 la viteze monumentale este chiar terifiantă”, descriu şi jurnaliştii de la TopGear sentimentul de a conduce această limuzină.

Se pare că băiatul lui Liviu Dragnea are o pasiune specială pentru această marcă de automobile. După vacanţa de 1 Mai, liderul PSD s-a fotografiat la volanul unei maşini de lux care nu aparea în declaraţia sa de avere. Este vorba despre o maşină scumpă de aproximativ 130 de mii de euro, cumpărată în 2016 de Valentin. Liviu Dragnea a povestit că a cerut-o cu împrumut pentru a merge pe litoral, cu Irina, iubita sa, iar ulterior a aflat de la jurnalişti că maşina pe care a condus-o are Inspecţia Tehnică Periodică expirată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net