Băiatul răpit la o trecere de pietoni, căutat abia după 8 ore de la incident

Ultima actualizare:

    Mădălin e căutat  acum de poliţişti
Mădălin e căutat acum de poliţişti

La aproape 24 de ore de la răpirea adolescentului de 15 ani din Vaslui, poliţiştii nu au reuşit nici să-i localizeze şi nici să-i identifice pe cei doi bărbaţi care au atacat maşina în care se aflau minorul şi tatăl său, informează adevarul.ro.

Momentul în care autoturismul în care se afla minorul Mădălin Giuliano Ţibuliac şi tatăl său, Giani, a fost atacat de doi bărbaţi a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zona Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vaslui. Din imagini se observă cum doi bărbaţi se angajează în traversarea străzii, însă în momentul în care observă autoturismul condus de Giani Ţibuliac se întorc din drum. Unul dintre bărbaţi se îndreaptă către portiera conducătorului auto şi îi aplică lovituri cu pumnii, în timp ce celălalt bărbat a acţionat pe partea opusă, smulgându-l din autoturism pe minorul de 15 ani, aflat pe bancheta din spate. Totul s-a petrecut în decurs de câteva secunde, sub privirile stupefiate ale trecătorilor.

Ţibuliac a demarat în trombă, el declarând poliţiştilor că şi-a continuat drumul câteva zeci de secunde, pentru că nu a realizat că fiul său a fost răpit. La câţiva metri distanţă de la atac, în momentul în care şi-a întors privirea către bancheta din spate, pentru a vorbi cu fiul său, a realizat că acesta nu mai este. A oprit autoturismul şi a sunat imediat la 112. IGPR a emis alertă de răpire la opt ore după producerea evenimentului. Principala pistă a poliţiştilor, în acest caz, este cea potrivit căreia în spatele răpirii minorului s-ar afla mama acestuia, care se află în străinătate. Părinţii adolescentului sunt despărţiţi de mai mulţi ani. O perioadă îndelungată de timp, băiatul a locuit cu mama, însă în ultima perioadă se afla cu tatăl său.

Click! spune

Minorul a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră. Ţibuliac Mădălin Giuliano are 15 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 m înălţime, greutate aproximativă - 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, pantofi sport de culoare albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net