Elena Udrea, nu mai plânge!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a primit o dedicație muzicală adaptată pe linia melodică a hit-ului „Nu plânge, Ana!”foto: Click!
Elena Udrea a primit o dedicație muzicală adaptată pe linia melodică a hit-ului „Nu plânge, Ana!”foto: Click!

Elena Udrea (41 de ani) are de ce să plângă. Comisia juridică a avizat astăzi (4 februarie) favorabil solicitarea DNA de începere a urmăririi ei penale, cu 20 de voturi „pentru”, unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat. Astfel, şefa Partidului Mişcarea Populară (PMP) va trăi cu mari emoții în perioada următoare. Haz de necazul „blondei lui Băsescu” face o melodie care a ajuns în două zile virală pe Internet, „Nu plânge, Leană!”, adaptare a hit-ului „Nu plânge, Ana!”.

Blonda care aspira să conducă România e la un pas de închisoare, după ce anchetatorii săi au acuzat-o de spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. În vreme ce Elena Udrea se gândește cum să iasă basma-curată din dosarul deschis de DNA, pe Internet un videoclip-pamflet face ravagii. Piesa „Nu plânge, Ana!”, interpretată de Adda, a fost adaptată.

Melodia s-a răspânit foarte repede pe Internet astăzi. Pe YouTube, versurile adaptării muzicalesunt semnate Bubanu Prahoveanu, iar vocile din cântect aparțin soliștilor Eva și Adrian Blaj.

De data aceasta, în loc de nevasta care se adresează amantei, Laura Codruța Kövesi (41 de ani), procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), îi dă sfaturi extrem de prețioase deputatului Elena Udrea. Ea a ajuns în vizorul legii din cauza fostului soţ, Dorin Cocoș (53 de ani), urmărit penal pentru trafic de influenţă. Conform procurorilor, omul de afaceri obţinea sume importante de bani în mod oneros, pe care le folosea pentru achiziţia de bunuri ori imobile de pe urma cărora Udrea încasa dividende.   

Versurile, adaptate pentru Elena Udrea

„Nu plânge, Leană/ Nu plânge, nu plânge Leană/ Bună, ce faci?/ Hai să facem cunoștință/ Eu sunt Laura Kodruța/ Și tu ești un pic blonduță/ Draga mea, doar eu am la ușă cheie/ Și dacă nu faci frumos/ Cariera ta se-ncheie/ Da, da, da, am fost și eu la fel ca tine/ Dar cu munca de birou/ Am mai pus câteva kile/ Ce să fac?/ Dacă voi furați prea mult/ Eu de foarte mult timp/ Un concediu n-am avut/ Nu plânge, Leană/ Nu plânge, nu plânge Leană/ Când zorile se avrsă/ El e acum la Nana/ El diseară vine-acasă/ La whisky și la nevastă/ Nu plânge, Leană/ Nu plânge, nu plânge Leană/ Că și Dorin se varsă.../ Mă uit la ceas/ Băse al tău nu mai apare/ Dar știu sigur c-o să vină/ Că deranjul e prea mare, draga mea/ Să nu fie cu supărare/ Dar din inimă îți zic/ Că tot Codlea e mai tare/ Da, da, da... Șpaga ta nu crește-n pom/ De-aia-i bine să ai pe cineva pe care să îl torni/ Dar nu uita/ Că tu mai ai încă o șansă/ Scapă cât mai poți/ Și pune-i pe toți pe masă/ Nu plânge, Leană/ Nu plânge, nu plânge Leană/ Când zorile se avrsă/ El e acum la Nana/ El diseară vine-acasă/ La whisky și la nevastă/ Nu plânge, Leană/ Nu plânge, nu plânge Leană/ Că și Dorin se varsă.../ Tu nu plângi că torni o noapte/ Doar că nimeni nu te crede/ Eu ți-am spus de-atâtea ori/ De mai furi încă o dată/ Tot ți-o iei.../ Nu plânge, Leană!”

Piesa „Nu plânge, Ana!”, în varianta interpretată de Adda

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net