Banii economisiţi o viaţă, «sparţi» de fata petrecăreaţă

Ultima actualizare:

    Mihaela, o adolescentă de 15 ani din Gorj, a cheltuit cei 29.000 de dolari ascunşi de tatăl ei într-un borcan îngropat în garaj
Mihaela, o adolescentă de 15 ani din Gorj, a cheltuit cei 29.000 de dolari ascunşi de tatăl ei într-un borcan îngropat în garaj

Mai ceva ca în filme! Un gorjean din comuna Dăneşti a rămas fără economii de-o viaţă după ce a fost jefuit chiar de fiica sa, în vârstă de 15 ani! Copila ştia că tatăl său, care muncea în Portugalia ca să îşi întreţină familia, a ascuns o adevărată avere în garaj şi a dat atacul.

Dorin Zdrăncălie a muncit ani de zile în străinătate pentru a pune ceva bănuţi deoparte. Ajutat şi de un nepot din America, gorjeanul a reuşit să adune aproximativ 29.000 de dolari. De frica hoţilor şi nevrând să se încurce cu băncile, înainte să plece din nou, în primăvară, în Portugalia la muncă, omul a pus banii într-un borcan pe care mai apoi l-a îngropat în garaj şi a parcat maşina deasupra ”comorii”. Când s-a întors în ţară, acum câteva zile, a realizat că banii i-au fost furaţi.

Bărbatul de 48 de ani spune că i s-a făcut rău când a observat că nu mai are banii. „Am văzut borcanul şi doar 100 de dolari, mi-a venit rău, am căzut jos, am scos maşina, m-am uitat acolo şi am văzut că era umblat”. 

Şi-a întrebat rudele şi fiica dacă ştiu ceva. Toţi au ridicat din umeri. Disperat, a sunat 112 şi a chemat poliţia. Le-a spus agenţilor sosiţi la faţa locului că persoane necunoscute au pătruns în garajul său, de unde au furat suma de 29.000 de dolari. Poliţiştii au demarat cercetările şi i-au luat la întrebări pe cei apropiaţi şi pe vecini. Ancheta nu a durat, însă, mult. De frică, fata s-a bâlbâit în faţa poliţistului care a audiat-o. A fost primul semn că era ceva în neregulă cu ea. Atunci, poliţistul i-a zis tatălui şi, împreună, au desluşit misterul. Fata a început să plângă şi a mărturisit totul. Adolescenta a recunoscut că a cheltuit banii împreună cu prietenii. Timp de trei luni, Mihaela a fost cea mai căutată fată din sat. Avea şi de ce. „Mirosise” borcanul cu bani al tatălui. Încet-încet, toţi cei 29.000 de dolari s-au dus pe haine, petreceri, discotecă.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net