Bărbat bătut cu parul și atacat cu sabia, după o ceartă între copii pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Tot mai mulți oameni își fac ”dreptate” cu pumnul în stradă. Și nu numai cu pumnul, ci cu tot ce apucă, de la bate și topoare, la săbii și pistoale. Așa s-a întâmplat și pe o stradă din cartierul bucureștean Rahova, unde un bărbat de 45 de ani a fost snopit în bătaie de doi frați, ajungând cu răni grave la spital.

Totul a pornit după ce bărbatul s-a luat la ceartă cu o femeie din cauza copiilor şi a fi lovit-o. Doi fraţi au intervenit şi l-au lovit cu bâtele pe bărbat, unul dintre agresori fluturând chiar și o sabie, scrie observatornews.ro. Unul dintre cei doi agresori a fugit de la locul faptei, însă a fost prins de poliţişti. Un vecin a filmat întreaga scenă.

Bărbatul lovit a fost dus de urgenţă la Spitalul Universitar, având răni grave la cap. Femeia a primit și ea îngrijiri medicale la faţa locului, iar starea ei este bună. Cei doi fraţi agresori au fost duşi la audieri, iar poliţiştii fac cercetări.

Polițiștii bucureșteni fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale. 

Citește și: 

VIDEO Băiat de 13 ani bătut cu bestialitate de părinții unei fetițe pe care lovit-o cu o minge

Imagini șocante cu un tânăr bătut de un taximetrist și lăsat pe stradă, în București

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net