Bărbat de 60 de ani călcat de tramvai în București

Ultima actualizare:

    Anchetatorii nu știu cum a ajuns bărbatul pe șine. Foto: ISU București-Ilfov
Anchetatorii nu știu cum a ajuns bărbatul pe șine. Foto: ISU București-Ilfov

Un bărbat în vârstă de circa 60 de ani a fost surprins sub roțile unui tramvai de pe linia 25, duminică seară. Conform pompierilor bucureșteni, chemați la fața locului, bărbatul a avut răni care au făcut imposibilă misiunea salvatorilor. Reprezentanții ISU au revenit și au declarat că bărbatul a supraviețuit accidentului.

Un bărbat a căzut sub roțile tramvaiului 25, duminică seară, în intersecția Șos. Viilor – strada Panait Istrati. Un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD au fost trimise la fața locului pentru a-l scoate pe om de sub vehicul. Echipajul de salvare au reușit acest lucru la scurt timp și bărbatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. După ce inițial anunțaseră că victima are în jur de 45 de ani și că și-a pierdut viața, reprezentanții ISU au revenit cu precizări:

„Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, a precizat reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.

Tragicul accident s-a petrecut în dreptul stației de tramvai. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul sub roțile tramvaiului, dar se iau în calcul toate variantele posibile. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta să fi fost împins pe șine.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net