Bărbat decedat pe stradă la Bârlad. Medicii cred că a făcut infarct din cauza caniculei

Ultima actualizare:

    Bărbatul avea 43 de aniFoto: Arhivă Click
Bărbatul avea 43 de aniFoto: Arhivă Click

Un bărbat a murit pe stradă, la Bârlad, luni la prânz, 29 iunie, în condițiile în care în oraș a fost prima zi din acest sezon în care s-au înregistrat 32 de grade. Medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului nu au mai putut să îl salveze și bănuiesc că de vină pentru întregul incident ar fi canicula.

Potrivit cotidianului Vremea Nouă, ambulanța a ajuns imediat la fața locului, dar medicii au găsit victima în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Bărbat mort din cauza căldurii, la Bârlad

Bărbatul de 43 de ani a căzut din picioare chiar într-o stație de autobuz din centrul orașului, luni la prânz, când termometrele indicau 32 de grade la umbră. Potrivit martorilor, un bărbat care era cadru medical se afla întâmplător în zonă și a început manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanței.

Medicii au găsit bărbatul în stop cardio-respirator și au aplicat protocolul de resuscitare, mai arată sursa anterior menționată. Din nefericire însă, inima bărbatului cedase deja, iar omul a fost declarat decedat. Cauza certă a decesului va fi descoperită de legiști, la autopsie, dar medicii bănuiesc că un infarct ori un AVC provocat de caniculă i-ar fi putut provoca acestuia moartea.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net