Un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Călăraşi a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc, după ce asupra sa au fost găsite sute de pastile cu efect psihotrop. Anchetatorii spun că el ar fi introdus în ţară 2.500 de comprimate de ecstasy pe care intenţiona să le vândă la preţul de 50-80 de lei/comprimat.


Potrivit datelor furnizate de DIICOT, procurorii acestei unităţi de parchet împreună cu poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi au prins în flagrant un bărbat care avea asupra sa 304 comprimate de MDMA, drog cunoscut consumatorilor sub denumirea de ecstasy, pastile destinate comercializării către consumatori din judeţul Călăraşi.
În aceeaşi zi, procurorii şi poliţiştii antidrog au făcut două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un număr de 717 pastile de ecstasy, precum şi sumele de 10.340 de euro şi 4.280 de lire sterline, 585 de lei şi un telefon mobil.
Anchetatorii au stabilit că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, suspectul C.I. a introdus în ţară un număr de 2.500 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze către consumatori la preţul de 50 - 80 de lei/comprimat.
Bărbatul a fost reţinut, iar în cursul zilei de sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 

 
 
Loading...