Bărbat reţinut după ce a recrutat mai multe tinere prin metoda loverboy şi le-a obligat să se prostitueze

Ultima actualizare:

    Bărbatul urmează să fie prezentat marţi, Tribunalul Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zileFoto: Arhiva Click!
Bărbatul urmează să fie prezentat marţi, Tribunalul Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zileFoto: Arhiva Click!

Un bărbat a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Călăraşi după ce în ultimii şase ani a recrutat mai multe tinere prin metoda loverboy şi le-a obligat să practice prostituţia în Germania, Elveţia şi Marea Britanie.

Procurorii din Călăraşi au reţinut un bărbat pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism. Bărbatul le-a sedus pe tinere, apoi le-a obligat să practice prostituția în mai multe țări.

 “În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2015 - prezent, inculpatul a recrutat, prin utilizarea metodei de inducere în eroare loverboy, mai multe persoane vătămate pe care le-a exploatat prin determinarea la practicarea prostituţiei pe teritoriul Germaniei, Elveţiei şi Marii Britanii”, se arată în comunicatul DIICOT. 

 Sursa citată menţionează că la data de 12 ianuarie, procurorii DIICOT Călăraşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Călăraşi au făcut patru percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi, în urma cărora au fost ridicate sumele de 45.530 de lei, 7.740 de euro, cinci telefoane mobile şi un autoturism.  Bărbatul urmează să fie prezentat marţi, Tribunalul Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net