Bărbat în stare gravă, în urma unui accident cu parapanta, în Neamț

Ultima actualizare:

    Foto: ziarpiatraneamt.ro
Foto: ziarpiatraneamt.ro

Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă, şi este în stare de semiconştienţă, după un accident cu parapanta produs în judeţul Neamţ.

Accidentul a fost semnalat prin apel la numărul unic de urgență 112, potrivit sursei citate. Pompierii au fost înștiințați că o persoană a căzut cu parapanta în localitatea Stejaru, comuna Pângărați.

Bărbat în stare gravă după ce s-a prăbușit cu parapanta

ISU Neamț a transmis că la locul accidentului au fost trimiși pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD. Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat, semiconştient, care a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rutală Gârcina, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru. Din primele cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Neamţ. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net