Bărbatul care a aruncat cu sticle și cu scaune în trecători de la balcon, în Mamaia, a fost reținut

Ultima actualizare:

    Bărbatul care a terorizat turiștii din Mamaia a fost arestat preventivFoto: Poliția Română
Bărbatul care a terorizat turiștii din Mamaia a fost arestat preventivFoto: Poliția Română

Bărbatul care a aruncat în trecători cu diverse obiecte, printre care un scaun şi o sticlă, a fost reţinut pentru 24 de ore. Incidentele au avut loc în Mamaia, iar bărbatul a aruncat cu obiectele de la balconul hotelului la care era cazat.

Poliţia Constanța a anunțat miercuri că face cercetări după ce în mediul online au apărut mai multe clipuri în care se vede cum sunt aruncate diverse obiecte în trecători de la balconul unui imobil din Mamaia.

În imaginile ajunse virale se vede cum un bărbat aruncă de la balconul imobilului în care era cazat, în Mamaia, cu un scaun într-o zonă unde erau parcate mai multe mașini.

Într-un alt clip video, se vede cum bărbatul aruncă de la balcon cu sticlă spre două fete care mergeau pe stradă. De asemenea, protagonistul clipurilor, un bărbat din București, a oprit pe stradă mai multe femei cu bebeluși în brațe, spunându-le că le dă 2.000 de lei, dacă își omoară copiii.

Vineri, Poliția Română a anunțat, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina oficială a instituției, că bărbatul a fost reținut pentru faptele sale. "În acest moment, el a fost reținut, pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deși nu există o logică în tot ce a făcut", a transmis Poliția Română. "Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal și într-un mod civilizat”, comentează reprezentanții Poliției Române pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net