Bărbatul care a atacat cu cuţitul doi spectatori la un cinematograf din Timişoara este jurist la un spital de psihiatrie

Ultima actualizare:

    Bărbatul care a atacat cu cuţitul doi spectatori la un cinematograf din Timişoara este jurist la un spital de psihiatrie, iar unul dintre cei agresaţi este chiar actorul principal al filmului care rulaFoto Pixabay.com
Bărbatul care a atacat cu cuţitul doi spectatori la un cinematograf din Timişoara este jurist la un spital de psihiatrie, iar unul dintre cei agresaţi este chiar actorul principal al filmului care rulaFoto Pixabay.com

Bărbatul de 36 de ani care a atacat cu cuţitul doi spectatori la un cinematograf din Timişoara, luni seara, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta este jurist la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Jebel, judeţul Timiş, iar unul dintre spectatorii atacaţi este chiar Raul Andrici, actorul principal al filmului Pisica Verde, care rula în momentul scandalului.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 36 de ani care a atacat doi spectatori în timp ce rula filmul Pisica Verde la un cinematograf dintr-un mall din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma audierilor, pentru loviri şi alte violenţe. El urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este jurist la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Jebel. Acesta le-a spus poliţiştilor că a fost în legitimă apărare şi că cei agresaţi aveau cuţit, el doar i-a deposedat.

Unul dintre cei doi bprbaţi atacaţi este chiar actorul principal al filmului Pisica Verde, Raul Andrici.

Un scandal a izbucnit luni seara la cinema, în timp ce rula filmul Pisica Verde. Bărbatul de 36 de ani vorbea tare în timpul proiecţiei, moment în care a fost atenţionat de ceilalţi spectatori. Nu s-a potolit. Doi dintre spectatori au fost mai vehemenţi, astfel că cel care îi deranja pe ceilalţi ar fi scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi. Cei doi au fost răniţi unul la o mână, iar celălalt la braţ şi un genunchi.

Oamenii din sală au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD. Tinerii răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost audiat de poliţiştii de la Secţia 3 din Timişoara.

Ulterior, atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Am fost în legitimă aparăre, m-au atacat. Ei au avut cuțitul. Nu este adevărat nimic. În viața mea nu am făcut nicio faptă penală. Nu îi cunoșteam. Nu era al meu cuțitul, i-am deposedat, am reușit printr-o minune să îi deposedez. Altă întrebare, repede”, a declarat agresorul, potrivit opiniatimisoarei.ro.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net