Bărbatul care și-a împușcat în cap colegul de vânătoare, reținut. Victima a murit

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Braconierul bihorean care şi-a împuşcat în cap partenerul de vântătoare a fost reţinut pentru 24 de ore, vineri noaptea. Victima s-a aflat în stare gravă, în comă, iar medicii s-au temut să-i scoată glonţul, acest lucru putând să îi pună viaţa în pericol. Ulterior, bărbatul a murit.

UPDATE: Pădurarul din Bihor împuşcat în cap, vineri, în timpul unei partide de braconaj, a murit sâmbătă după-amiază, partenerul său de vânătoare fiind cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Suspectul, Sebastian Bologa, în vârstă 40 ani, a fost reţinut sub acuzaţia de braconaj şi vătămare corporală din culpă, urmând ca procurorul să decidă, sâmbătă, dacă va propune instanţei de judecată arestarea lui. Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.   

Polițiștii au ieșit din nou pe teren sâmbătă, 8 mai, la locul unde a fost organizată partida ilegală de vânătoare care a cauzat tragedia, alături de criminaliști. Starea victimei este în continuare gravă. Bărbatul a fost dus vineri în sala de operație, însă medicii susțin acum că extragerea glonțului i-ar pune acestuia viața în pericol. Glonţul i-a străpuns victimei calota craniană, iar intervenţia prezinta multe riscuri.

Accidentul de vânătoare s-a produs, vineri, într-o pădure dintre localităţile Remetea şi Meziad. Victima, pădurarul Marius Laza, 46 ani, tatăl a 3 copii, a fost transportată de un elicopter SMURD în stare critică la Spitalul Clinic judeţean Oradea, cu o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio-cerebral sever, informează adevarul.ro.  

Potrivit unui comunicat transmis, vineri seara, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, atât victima cât şi cel care l-a împuşcat, sunt deţinători legali de arme de vânătoare. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net