Bărbatul care și-a ucis iubita lângă Catedrala din Timișoara va ieşi din puşcărie la 61 de ani

Ultima actualizare:

    Cosmin Titiş  (31 de ani) a fost  condamnat definitiv; Karina Parnica  (20 de ani) a avut  un destin crunt
Cosmin Titiş (31 de ani) a fost condamnat definitiv; Karina Parnica (20 de ani) a avut un destin crunt

Pedeapsă grea! Magistraţii au pronunţat sentinţa definitivă în dosarul odiosului asasin din Lupeni, care şi-a măcelărit fosta iubită, anul trecut, în centrul Timişoarei. Orbit de gelozie, individul de 31 de ani şi-a înjunghiat partenera cu 25 de lovituri de cuţit, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane. El va ieşi din spatele gratiilor la 61 de ani.

Curtea de Apel Timiş a pronunţat sentinţa definitivă pentru Cosmin Titiş (31 de ani), tânărul din Lupeni care şi-a omorât fosta iubită cu zeci de lovituri de cuţit, într-un parc din Timişoara. „Condamnă inculpatul la pedeapsa de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare)”, se arată în soluţia instanţei de apel. În dosarul judecat pe fond, la Tribunalul Timiş, bărbatul primise o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, care a fost contestată.  

 Urmărită prin oraş 

Potrivit procurorilor, pe 20 septembrie 2019, la ora 19.15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, Cosmin Titiş i-a aplicat fostei sale iubite, Karina Parnica (20 de ani), nu mai puţin de 25 lovituri de cuţit, în diferite zone ale corpului. În urma agresiunii sălbatice, femeia a suferit leziuni traumatice grave, care au condus în scurt timp la deces.  Drama tinerei a început la scurt timp după ce a decis să se despartă de Titiş, scrie adevarul.ro. Scos din minţi, el a început să-i trimită mesaje de ameninţare şi s-o şantajeze. Crima a survenit după ce Karina s-a întors din Anglia şi a vizitat-o pe Sabrina, o prietenă din Timişoara. Agresorul le-a urmărit pe cele două tinere de la ieşirea dintr-un magazin. 

A fugit după atac 

„Inculpatul Titiş George Cosmin le-a ajuns pe un trotuar care mărgineşte parcul din jurul Catedralei Mitropolitane, unde le-a acostat, a prins-o de haine pe victima Karina, a tras-o înspre interiorul parcului, conducând-o forţat până la o bancă situată în acel parc, apoi a aşezat-o forţat pe victimă pe acea bancă, iar el s-a poziţionat în faţa victimei, în picioare, dar aplecat asupra ei, ţinând-o cu o mână de umăr”, se arată în dosar. După o discuţie în contradictoriu, criminalul s-a năpustit asupra fetei. „Imediat a scos cuţitul pe care îl avea asupra sa, iar cu acel cuţit i-a aplicat victimei lovituri repetate în diverse zone ale corpului”, arată anchetatorii. „Sabrina, şocată, a început să ţipe la el pentru a-l determina să înceteze şi, de asemenea, a şi tras de inculpat, prinzându-l de haine, pentru a-l împiedica să mai lovească victima, însă fără rezultat, inculpatul continuând să-i aplice victimei lovituri cu cuţitul. După aceste prime lovituri de cuţit, victima s-a prăbuşit la pământ în apropierea acelei bănci, după un timp reuşind să se ridice de la pământ, a făcut câţiva paşi. Inculpatul a urmat-o şi i-a aplicat din nou mai multe lovituri de cuţit în diverse zone ale corpului, victima prăbuşindu-se din nou la pământ. Inculpatul a fugit de la faţa locului, având asupra sa şi cuţitul. A fost depistat ulterior de organele de poliţie, în jurul orei 22.15, pe DJ 64, în timp ce se deplasa spre localitatea Giarmata Vii”, se menţionează în dosar. 

«Nu am mai văzut nimic» 

Sabrina, prietena Karinei, care a asistat la crimă, a sunat la 112, iar în scurt timp au venit echipajele medicale de urgenţă şi cele ale Poliţiei. Viaţa femeii atacate cu sălbăticie nu a mai putut fi salvată de medici.  

„I-am cerut telefonul Karinei, ca să-l verific. A refuzat şi am continuat să ne certăm. Îmi trecea prin cap tot ce mi-a făcut Karina şi atunci îmi amintesc că am înjunghiat-o în picior, după care nu mai ştiu ce s-a întâmplat, nu am mai văzut şi auzit nimic”, a declarat criminalul în faţa anchetatorilor. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net