Bărbatul care a violat o jurnalistă, 13 ani şi patru luni de pușcărie

Ultima actualizare:

    Ninel Mogoșeanu a fost închis joi la Rahova
Ninel Mogoșeanu a fost închis joi la Rahova

Bărbatul care în 2013 a violat o jurnalistă, în zona lacului Floreasca din Capitală, a fost încarcerat, după ce a fost condamnat definitiv la 13 ani şi patru luni de închisoare, potrivit Mediafax. Acesta va executa şi 1.242 de zile dintr-o altă condamnare, tot pentru viol.

Poliţiştii l-au ridicat pe Ninel Mogoşeanu, joi, de la o adresă din Bucureşti, după ce au primit de la Judecătoria Sectorului 1 mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ninel Mogoşeanu a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta în perioada de carantină, apoi se va stabili unitatea de detenţie în care va executa pedeapsa.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Ninel Mogoşeanu la câte zece ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, la care a adăugat o treime din totalul unei alte pedepse, de 11 ani, pe care Mogoşeanu a primit-o tot pentru viol. Astfel, Ninel Mogoşeanu va executa 13 ani şi patru luni de închisoare.

„Adaugă la pedeapsa de 13 ani şi patru luni închisoare stabilită anterior restul de 1.242 zile rămas neexecutat din pedeapsa de 11 ani închisoare aplicată prin sentinţă penală de Tribunalul Bucureşti, rămasă definitivă prin decizia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, inculpatul Mogoşeanu Ninel urmând să execute pedeapsa rezultantă de 13 ani, patru luni şi 1.242 zile închisoare”, conform deciziei din 11 februarie a Curţii de Apel Bucureşti.

Instanţa a mai decis ca, pe o perioadă de cinci ani după ce va ieşi din închisoare, Mogoşeanu să nu comunice cu victima, direct sau indirect, şi nici să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa sau locul de muncă al tinerei.

Conform deciziei judecătorilor, din pedeapsa de 13 ani, patru luni şi 1.242 de zile de închisoare va fi scăzută perioada reţinerii şi arestării preventive, respectiv din 16 septembrie 2013 până în 12 septembrie 2014, precum perioada în care acesta a fost arestat la domiciliu, respective între 13 septembrie 2014 şi 11 februarie.

În 10 septembrie 2013, Mogoşeanu a acostat-o pe jurnalistă, în zona Dorobanţi - Perla, şi i-a cerut să îl urmeze pe Calea Floreasca, după ce a ameninţat-o cu un cuţit. În momentul în care au ajuns în zona lacului Floreasca, sub ameninţarea cuţitului, aceasta a fost supusă unor acte de perversiune sexuală, arăta atunci Poliţia Capitalei, după ce jurnalista, de la un post de radio bucureştean, a făcut plângere.

Ninel Mogoşeanu a fost prins în 16 septembrie 2013, după ce a încercat să o violeze pe secretara unei universităţi din Bucureşti.

Bărbatul era monitorizat în acea perioadă, fiind în atenţia poliţiştilor Secţiei 5, întrucât fusese eliberat din penitenciarul în care a executat o pedeapsă privativă de libertate pentru tâlhărie.

Ninel Mogoşeanu a fost condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007.

În 2013, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net