Bărbatul care a vrut să-l omoare pe Mararu va face 15 ani de pușcărie

Ultima actualizare:

    Decizia în cazul lui Mironescu este definitivă
Decizia în cazul lui Mironescu este definitivă

Magistrații Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie au respins apelul lui Dumitru „Puiu” Mironescu, lider al lumii interlope din Piatra Neamț. Astfel, acesta va face 15 ani de închisoare pentru acte de terorism şi instigare la tentativă de omor, a anunțat DIICOT.

Dumitru Mironescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pentru acte de terorism, în dosarul în care este acuzat că a pus la cale tentativa de asasinare a lui Bogdan Mararu, prin plasarea unui dispozitiv exploziv sub maşina acestuia, parcată în apropierea locuinţei din Piatra Neamţ.

Magistraţii Curţii de Apel Bacău l-au condamnat pe Dumitru „Puiu” Mironescu la 15 ani de închisoare cu executare pentru acte de terorism, constituirea unui grup infracţional organizat, instigare la tentativă de omor şi instigare la distrugere.

Magistraţii băcăuani au dispus în cazul lui Mironescu şi o pedeapsă complementară de cinci ani de interzicere a unor drepturi, între care şi interzicerea de a se afla în municipiul Piatra-Neamţ.

Totodată, Mironescu a fost obligat la plata unor daune morale în valoare de 25.000 de lei pentru cei doi copii ai lui Bogdan Mararu.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net