Bărbatul căutat de Poliţie, surprins cu arma femeii jandarm bătute la proteste

Ultima actualizare:

    Acesta este bărbatul căutat de autorităţi foto: captură video
Acesta este bărbatul căutat de autorităţi foto: captură video

Au apărut imagini clare cu bărbatul care a agresat-o pe femeia jandarm, vineri seara, în Piaţa Victoriei şi i-a sustras arma din dotare. Tânărul este căutat de ofiţerii Serviciului Omoruri pentru că ar fi agresat o jandarmeriţă la mitingul diasporei. EL a fost surprins de camerele video cu ceea ce pare a fi arma care i-a dispărut femeii. În imagini se observă cum individul încearcă să mascheze pistolul de calibrul 9mm sustras de la jandarmeriţă în busculada creată.

Anchetatorii care investighează violenţele de la mitingul diasporei din Piaţa Victoriei au făcut apel la populaţie pentru identificarea huliganului. "Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul ce apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor“, au precizat procurorii.

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinşi în mijlocul unui grup de huligani şi au căzut victime agresiunii acestora, vineri seară, în Piaţa Victoriei.    Cei doi militari au fost salvaţi de mai mulţi manifestanţi la protestele diasporei, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.   Până acum, anchetatorii au reţinut două persoane suspectate că i-au bătut pe jandarmi. Este vorba de Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, membri ai galeriei CSA Steaua, mai cunoscuţi ca ultraşi. Agresorii vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.  

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net