Bărbatul din Gorj care şi-ar fi ucis mama cu un topor a fost reţinut. Agresorul are 31 de ani

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

Bărbatul din judeţul Gorj care şi-ar fi ucis mama a fost reţinut pentru 24 de ore, anchetatorii suspectând că el a omorât-o pe femeie cu mai multe lovituri de topor, una dintre acestea provocând victimei o plagă despicată la gât.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, anchetatorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat de 31 de ani, cercetat pentru omor asupra unui membru de familie. 

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspectul T…, din comuna Runcu, judeţul Gorj, pe fondul consumului cronic şi excesiv de alcool, în dimineaţa acestei zile a aplicat victimei, mama sa, în vârstă de 53 de ani, mai multe lovituri cu un topor, producându-i mai multe plăgi, dintre care una despicată la gât, în regiunea cervicală dreapta antero-laterală, care a produs direct şi necondiţionat decesul acesteia”, se arată în comunicat. 

 Sursa citată a menţionat că victima a fost găsită de anchetatori în şanţul din faţa locuinţei sale, fără semne vitale şi având o plagă tăiată la nivelul gâtului. Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net