Bărbatul din Neamț care şi-a înjunghiat soția și cele două fetiţe a fost reţinut

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto: Shutterstock

Bărbatul care şi-a înjunghiat soția și cele două fetiţe în vârstă de trei luni a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arest. El va fi prezentat, duminică, Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţa, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o locuinţă, din municipiul Roman, are loc o agresiune în familie.

„La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi a doi copii, în vârstă de trei luni. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat”, a transmis IPJ Neamţ.

El şi-a înjunghiat un copil în zona inimii, iar celălalt în zona toracică. Fetiţa care a supravieţuit este internată în stare gravă la un spital din Iaşi. Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Bacău deoarece sediul IPJ Neamţ este în renovare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net