Bărbatul tăiat de tren în gara din Timişoara a fost ziarist în Constanţa: «Puiuka mea, acum chiar vin la tine»

Ultima actualizare:

    Jurnalistul şi-a pus capăt zilelor pentru că nu se putea împăca cu moartea iubitei sale Foto: Opinia Timişoarei
Jurnalistul şi-a pus capăt zilelor pentru că nu se putea împăca cu moartea iubitei sale Foto: Opinia Timişoarei

Nişte scene îngrozotoare au avut loc sâmbătă, 15 februarie, pe peronul Gării de Nord din Timişoara. Un bărbat, fost jurnalist, a decis să îşi pună capăt vieţii, aruncându-se în faţa unui marfar care trecea prin staţie. Se pare că motivul pentru care el a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa ar fi fost imposibilitatea de a se împăca cu moartea iubitei sale, survenită în urmă cu nouă luni.

Cosmin Bele, fost jurnalist în Constanţa, a decis să se sinucidă la 9 luni de la moartea iubitei sale şi s-a aruncat în faţa unui marfar aflat în trecere prin Gara de Nord din Timişoara. Cu puţin timp înainte de a-şi duce la îndeplinire planul a lăsat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care explică motivele care l-au împins spre acest gest, relatează opiniatimişoarei.ro. „PUIUKA MEA, acum chiar vin la TINE„, a scris Cosmin Bele pe pagina sa de pe reteaua de socializare, iar in urma cu cateva zile, alte mesaje pline de suferinta: „Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut INGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA…TE VOI IUBI MEREU, INGERASH DRAG ”. 

Fostul jurnalist a fost marcat de moartea iubitei sale şi nu a avut puterea de a se împăca cu pierderea acesteia. Bărbatul avea 43 de ani şi a lucrat pentru mai multe publicaţii în Constanta, însă oraşul său natal era Oradea, crescuse la Deva şi urmase facultatea în Timişoara.

Trupul jurnalistului a fost secţionat de tren 

Poliţiştii şi medicii ajunşi la faţa locului au fost întâmpinaţi de o privelişte greu de privit. Roţile trenului i-au secţionat trupul bărbatului, după ce acesta s-a prăbuşit undeva şa mijlocul garniturii care transporta cereale, într-o zonă îndepărtată de peroanele pe care călătorii aşteaptă sosirea trenurilor în gară. Mecanicul a fost cel care a sesizat că ceva nu era în ordine şi a încetinit, însă impactul a fost unul inevitabil. Medicii sosiţi la locul cu pricina nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa ziaristului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net