Barna: Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii, nu s-a pus problema să fie demis sau să se retragă

Ultima actualizare:

    Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătățiifoto: Inquam Photos
Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătățiifoto: Inquam Photos

Copreşedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, că actuala coaliţie merge mai departe, iar guvernarea continuă în această structură pentru a îndeplini programul asumat. "Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă", a declarat Barna.

Dan Barna a susţinut că nu se ia în calcul "niciun fel de revocare". Mesajul e unul foarte simplu: coaliţia merge mai departe, coaliţia e asumată pe reformele pe care le-am propus în programul de guvernare. Continuăm în această structură pentru că este foarte important ca acest guvern să îşi îndeplinească programul de guvernare", a declarat Dan Barna, luni, după şedinţa coaliţiei de guvernare, potrivit News.ro.

Vicepremierul a menţionat că a fost discutat şi subiectul legat de sănătate, între altele.

"Există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta şi în perioada următoare. Vlad continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă", a susţinut Dan Barna.

Dan Barna: ”Decizia de a transforma Spitalul Foișor în spital Covid, una tehnic corectă”

Dan Barna a arătat că decizia de transformare a Spitalului Foişor într-unul COVID a fost "tehnic corectă".

"Cum s-a întâmplat acest lucru nu a fost, evident, cea mai inspirată modalitate, sunt multe lucruri acolo care nu au funcţionat aşa cum trebuie, de la faptul că ar fi trebuit să existe un cordon de... un spaţiu, un cordon de siguranţă între pacienţii care erau evacuaţi cu salvări sau cu automobilele aparţinătorilor şi oamenii care se strânsese şi presă... Nu a fost în regulă din punctul meu de vedere şi sper să nu mai văd vreodată astfel de imagini, situaţia în care om pe targă, persoană operată să se trezească cu microfoane şi camere şi oameni alături de dânsul sau de dânsa... e o situaţie pe care o analizăm în zilele următoare şi vom vedea cum trebuie descompusă această răspundere", a declarat Dan Barna.

Citește și:

Spitalul Foișor devine Spital Covid! Scene șocante cu zeci de pacienți, evacuați pe targă sau în cărucioare

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net