Băsescu mănâncă păstrăv de 120 de lei porţia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu mai este preşedinte în funcţie, dar nici rău nu-i pare. Timpul pe care Traian Băsescu îl petrecea până deunăzi la Cotroceni îl dedică acum în întregime familiei.

Plimbările la braţ cu soţia şi serile romantice petrecute în doi deveniseră amintiri pentru cuplul Maria şi Traian Băsescu. Din pricina programului încărcat al soţului, prima doamnă nu se putea bucura de prea multe clipe de răgaz în doi.

Odată suspendat din funcţia de şef al statului, Traian Băsescu pare hotărât să recupereze timpul pierdut şi îşi răsfaţă soţia cu atenţii şi mici surprize, gen vizite pe litoral sau invitaţii la restaurant.

După ce au servit cina,Maria şi Traian Băsescu au plecat spre casă cu un autoturism Logan,condus de un SPP-ist 

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Preferatele familiei Băsescu par localurile rustice, pentru că atunci când nu se află pe litoral, la „Cireşica" din Neptun, cei doi se retrag în separeurile restaurantului „Pescăruş" din parcul Herăstrău.

Aici au fost şi weekendul trecut, când, timp de mai multe ore, s-au delectat cu preparate din peşte şi vinuri dintre cele mai bune. Reporterii Click! i-au surprins pe cei doi când au părăsit localul, târziu în noapte, la bordul unui autoturism Logan, însoţiţi de bodyguarzi.

Aici a sărbătorit şi EBa când a devenit europarlamentar

Restaurantul „Pescăruş", situat în incinta parcului Herăstrău din Bucureşti, este în topul preferinţelor lui Traian Băsescu, după celebrul „Golden Blitz".

La „Pescăruş" vine de câte ori vrea să îi facă soţiei o surpriză, dar şi când are de sărbătorit vreun eveniment. Aşa s-a întâmplat şi în 2009, când familia prezidenţială a dat de băut pentru succesul mezinei Elena (EBa) în alegerile europarlamentare.

Preţurile sunt pentru «elite»

Cu preţuri destul de piperate, „Pescăruş" este considerat unul dintre restaurantele de elită din Capitală. Ca să mânănci aici, trebuie să fii destul de larg la buzunare.

Dacă pentru o ciorbă va trebui să scoţi din buzunare 10-12 lei, felul doi poate ajunge la peste 100 de lei. Spre exemplu, o porţie de păstrav la grătar, de 1.000 de grame, costă nu mai puţin de 120 de lei, o saramură de crap cu mămăliguţă ajunge la 35 de lei, garniturile sunt aproximativ 8 lei, la fel ca şi salatele.

O bere „modestă" costă 8 - 15 lei, în timp ce o cafea este 10 lei.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net