Băsescu sare la gâtul lui Iohannis. ”Are aranjament cu Dragnea”

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu spune că șeful statului a mințit
Traian Băsescu spune că șeful statului a mințit

Traian Băsescu a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că l-a surprins tupeul preşedintelui Klaus Iohannis de a minţi public în privinţa nominalizării lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier. În plus, îl acuză că are aranjamente cu Liviu Dragnea.

„Domnul preşedinte Iohannis a minţit în interiorul filmului şi aranjamentului pe care l-a avut cu Dragnea să se poată scuza. Dânsul şi-a dorit mult ca nimeni să nu facă nici o altă propunere şi să rămână cu cea a lui Dragnea. Este regretabil că un preşedinte minte public”, a afirmat liderul PMP, citat de news.ro.

Traian Băsescu a mai spus că l-a surprins „tupeul” lui Klaus Iohannis de a minţi public.

Care este trocul

„Pe mine m-a..., n-aş spune că m-a şocat, pentru că nu mă mai şochează nimic în politică, dar m-a surprins tupeul unui preşedinte de a minţi public. Iar argumentul pe care vi l-am adus dumneavoastră cu PPE şi USR, vă rog să mă credeţi că l-am adus şi preşedintelui. Mai mult decât atât, l-am avertizat că în cazul în care îl va nominaliza pe Mihai Tudose, poate fi intrarea domniei sale într-o capcană întinsă de Dragnea. Dar se pare că Tudose a fost o opţiune a domnului preşedinte Iohannis şi nu o capcană a lui Dragnea”, a conchis preşedintele PMP.

PMP a fost singurul partid de opoziţie care a făcut o nominalizarea pentru postul de premier în cadrul consultărilor de la Cotroceni, pe europarlamentarul Siegfried Mureşan. 

Surse politice vorbesc despre faptul că șeful statului ar avea o înțelegere cu liderul PSD, în sensul că el îi dă premierul, iar la schimb dorește votul în Plen pentru omul pe care-l va numi la Serviciul de Informați Externe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net