Băsescu: «TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi»

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a mai anunţat  ieri că urmează noi concedieri în  sectorul bugetar care vor afecta  circa 120.000 de salariaţi
Traian Băsescu a mai anunţat ieri că urmează noi concedieri în sectorul bugetar care vor afecta circa 120.000 de salariaţi

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că Televiziunea Română trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi.

Băsescu a afirmat că acest post de televiziune a ajuns „o afacere” şi a afirmat că există „televiziuni care funcţionează în două camere”, fiind mai dinamice decât postul public. „TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze. Nu poate funcţiona aşa. Vezi o televiziune în două camere care funcţionează şi e mai dinamică decât TVR, şi fără datorii. Sigur, nu spune nimeni că nu trebuie să avem o televiziune de stat, dar această televiziune a ajuns o afacere. Iar această realitate v-o poate confirma domnul Lăzescu, că am discutat cu el”, a spus Băsescu.

Şeful statului a menţionat că la televiziune publică „sunt afaceri de familie”.

„E evident că acolo sunt afaceri de familie, sunt afaceri intertrusturi, o televiziune cu 3.500 de salariaţi care cumpără atâta producţie de pe piaţă, nu ştiu ce face cu atâţia salariaţi”, a mai spus preşedintele Traian Băsescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net