Basistul Goodbye to Gravity a fost transferat în Franţa

Ultima actualizare:

    Basistul trupei este în stare gravăfoto: arhiva personală
Basistul trupei este în stare gravăfoto: arhiva personală

Deşi se află în stare gravă, la Spitalul Floreasca, basistul trupei Goodbye to Gravity a fost transferat în cursul zilei de miercuri la Paris. O echipă de medici francezi care i-a evaluat starea lui Alex Pascu a decis să-l transporte cu un avion SMURD la o clinică din ţara lor.

Aproape două săptămâni s-au scurs de la tragedia din Colectiv, iar starea de sănătatea a lui Alex Pascu, basistul trupei care concerta în noaptea de 30 octombrie în Colectiv, rămâne delicată. Familia a insitat ca el să fie tratat în străinătate. După ce marţi a făcut febră, rudele s-au răzgândit, speriate că starea lui s-ar putea agrava. Miercuri, încă medicii francezi care l-au evaluat şi-au dat acordul ca tânărul să fie transferat la o clinică de specialitate din Paris. Transportul s-a efectuat cu un avion SMURD în cursul acestei zile.

În prezent, 29 de răniţi în incendiului de la clubul Colectiv sunt trataţi în spitale din străinătate, a anunţat miercuri premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 76 de persoane. Peste 20 de răniţi sunt în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi.

Trei dintre componenţii trupei rock au murit în urma tragediei din clubul Colectiv. Chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru şi-au pierdut viaţa în timpul incendiului, iar toboşarul Bogdan Enache duminică, în timp ce era transportat cu avionul spre Elveţia. Solistul Andrei Galuţ şi basistul Alex Pascu sunt răniţi grav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net