Bastille revin la Summer Well 2018. Line-ul complet al festivalului

Ultima actualizare:

    Summer Well 2018 va avea loc pe 11 şi 12 august
Summer Well 2018 va avea loc pe 11 şi 12 august

Cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 11-12 august 2018. Trupa Bastille revine pe scena festivalului, unde a mai susţinut un concert în 2014. Line-up-ul este completat de Justice, Kodaline, Sofi Tukker, Tom Grennan, HMLTD, Isaac Gracie The Kooks, Cigarettes After Sex şi Oscar and the Wolf.

Conform formatului conscrat, în fiecare zi vor concerta câte cinci formații, iar porţile festivalului se vor deschide la ora 12. Cei care vor să se bucure de o zi în plus de festival, pot veni de vineri la Night Picnic, la care vor cânta Rhye şi Bucharest Symphony Orchestra. Pe 10 august,accesul pe domeniu se va face de la ora 18.

Bastille - Quarter Past Midnight

În plus, în acest an, publicul are parte de o nouă scena, Red Bull Music Stage, unde vor cânta, pe 11 august, Lady Leshurr şi Little Simz, iar pe 12 august, Subcarpaţi, Fraţii Grime, Fantome, Basska, Cred că sunt extraterestru, Argatu şi Moş Martin, Celul de Criză şi Hanu' cu Bragă. 

Biletele pentru fiecare zi, dar şi abonamentele se pot cumpăra de aici.

Zona de camping a festivalului se află pe Domeniul Ştirbey şi se va deschide de vineri, 10 august, ora 12. Cei care vor să se bucure de experienţa completă a unui festival pot achiziţiona bilete de camping de pe site-ul easytickets.ro.

Domeniul se află la 15 km de Bucureşti şi are o suprafaţă de peste 25 de hectar. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, organizatorii pun la dispoziţie 350 de locuri de parcare, iar accesul se face prin Chitila, Mogoşoaia şi Corbeanca. Festivalul mai asigură şi transport în comun: un autobuz special va pleca din Piaţa Victoriei, din 30 în 30 de minute, de la ora 12.00. Ultimul autobuz dinspre Domeniul Ştirbey înspre Bucureşti pleacă la ora 4 dimineaţa. 

Summer Well a fost nominalizat, la finalul anului 2016 la categoria ”Best Medium-Sized Festival” a European Festival Awards. La această categorie sunt nominalizate festivalurile la care participă între 10.000 şi 39.999 de spectatori.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net