Bătaie ca-n codru la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. Un bărbat l-a snopit pe paznic dintr-un motiv banal

Ultima actualizare:

    Spitalul de Pediatrie Ploiești (realitateadeprahova.net)
Spitalul de Pediatrie Ploiești (realitateadeprahova.net)

Un bărbat din Ploiești a ajuns după gratii după ce a bătut cu bestialitate un paznic de la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Agresorul l-a lovit cu mâinile și picioarele pe agentul de securitate, pentru că i-a interzis să mai vorbească la telefon în camera de gardă.

Bărbatul recalcitrant venise la spital cu un copil care suferise o arsură. Cât timp pacientul era îngrijit de cadrele medicale, acesta a vorbit la telefon, pe un ton foarte ridicat, deranjând activitatea medicilor. Când paznicul i-a atras atenția asupra comportamentului său, acesta a devenit violent.

Pentru că i-a spus să lase telefonul mobil deoparte, agentul de securitate s-a trezit în următoarea secundă cu o ploaie de lovituri extreme de dure, pe tot corpul. Practic, victima a fost pusă la podea și bombardată cu pumni și picioare. Deși șocate de imaginile pline de violență, câteva persoane aflate în camera de gardă în momentul respectiv au reușit să-l imobilizeze pe bătăuș.  

După incident, agresorul a părăsit spitalul

”Bărbatul respectiv a venit cu un copil care a suferit o arsură. A fost rugat să nu mai folosească telefonul mobil în camera de gardă, acesta vorbind non-stop și furnizând date cu caracter personal, dar a reacționat violent. În afară de agentul de pază niciun angajat al spitalului nu a fost rănit”, a declarat managerul spitalului, Cătălin Vișean, pentru observatorulph.ro.

După incidental violent, care a avut loc în data de 10 noiembrie, agresorul s-a făcut nevăzut. Victima a făcut plângere la poliție și, trei zile mai târziu, individul a fost identificat. A fost reținut și apoi arestat pentru 30 de zile.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/un-suedez-fost-ucis-bataie-de-fiul-vitreg-prahova-motivul-este-halucinant

Elevă din Ploiești, bătută și umilită de două colege. Poliția a deschis dosar penal

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net