Bătaie cu săbii între două clanuri din Sânnicolau Mare. Un tânăr a ajuns la spital înjunghiat

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Un pahar de alcool în plus a dus la o ceartă între trei bărbați din Sânnicolau Mare, care a degenerat apoi într-o răfuială pe viață și pe moarte. Unul dintre participanți a fost înjunghiat cu o sabie, însă la spital au ajuns, până la urmă, și victima și agresorii.

Scandalul a debutat în casa unuia dintre cei trei bărbați. Din cauza alcoolului, s-a iscat o ceartă, iar de aici până la o bătaie în toată regula nu a fost decât un pas. Unul dintre ei a scos și o sabie, cu care l-a tăiat pe amicul de pahar. Acesta din urmă a ieșit din casă plin de sânge, moment în care a fost văzut de rude. Dornici de răzbunare, mai mulți bărbați au năvălit în casa unde se petrecuse scandalul și i-au bătut pe celilalți doi bărbați. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, pentru a calma spiritele și a se restabili liniștea în zonă, scrie observatornews.ro.

Într-un final, trei persoane ajuns la spital. În afară bărbatul înjunghiat, alți doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au dus mai multe persoane la audieri și încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat. A fost deschis un dosar penal și urmează să audieze atât victimele, cât și agresorii și martorii. 

Citește și: 

Bătaie cu săbii și cuțite între două clanuri rivale, la Baia Mare. ”Au spart tot ce-au prins”

Băutura le-a luat minţile: au tăbărât în bar cu bâte şi cu săbii

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net