Parlamentarii muncesc 8 zile pe lună și câștigă enorm. Chiar și bomba sexy de la PSD

Ultima actualizare:

    Parlamentul este de cele mai multe ori gol, iar ședințele se țin cu câțiva aleși
Parlamentul este de cele mai multe ori gol, iar ședințele se țin cu câțiva aleși

Cel mai bun job este în Parlament. Se câștigă mult și pe muncă puțină. Pentru 8 zile muncite pe lună, aleșii au câștigat, anul trecut, doar din indemnizație 13.050 lei pe lună. Și cum salariul minim a crescut de la 1 ianuarie, prima leafă pe anul acesta cu care vor pleca acasă va fi de 17.100 de lei.

Cine ajunge deputat sau senator om se face. Vine la muncă din an în paște, dar leafa-i merge. Și încă una tare bună!

Anul trecut, parlamentarii și-au majorat salariul cu până la nouă salarii minime pe economie. Asta înseamnă că în 2017 au încasat o indemnizație de 13.050 lei pe lună, iar din 2018, de când salariul minim a crescut la 1.900 de lei, brutul lor ajunge la 17.100 de lei.

Beneficii de până la 9.000 de euro pe lună

Iar beneficiile nu se opresc aici. Aceștia primesc, tot de la buget, în fiecare lună: 6.525 lei, suma forfetară pentru cazarea în Bucureşti, dacă nu au domiciliul în Capitală; 1.400 lei pentru combustibil; 476 lei, pentru deplasări în circumscripţia electorală şi 19.575 lei, sumă forfetară pentru activitatea parlamentară din teritoriu: cabinet parlamentar, angajaţi, protocol, alte cheltuieli. La o simplă socoteală, rezultă un total de 41.026 lei. Adică, ceva mai mult de 9.000 euro.

Au lucrat 95 de zile într-un an

Merită ei banii ăștia? Pe site-ul Camerei Deputaților apare că în 2017 deputații au muncit 95 de zile, iar senatorii 94 de zile, ceea ce înseamnă o medie de 8 zile lucrate pe lună.

Asta în timp ce un român de rând a muncit 249 de zile, aproape de trei ori mai mult și a câștigat de nouă ori mai puțin, dacă luăm în calcul doar indemnizația uriașă încasată în 2017, de 13.050 lei, de fiecare dintre cei 465 de aleși pe care-i avem.

Este cea mai tânără deputată de la PSD cu studii medii

Și pe cine ținem în spate pe mulți bani? Corina Bogaciu, 28 de ani, este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților.

Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile din 11 decembrie 2016, când a ajuns în Parlament.

Are studii medii, dar a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov.

Locuiește în Voluntari, fieful lui Florentin Pandele, are studii medii și un bust extrem de generos. La ținuta de pițipoancă nu a renunțat însă. Tocuri de 10 centimetri, păr întins cu placa, pantaloni negri skinny trei sferturi, mulaţi, taior alb, office, de sub care explodează sânii.

Așa a apărut cea mai sexy deputată din rândurile pesediste, Corina Bogaciu, în prima zi când a pășit la Parlament și a venit să-și depună fişa de deputat, declaraţia pe propria răspundere privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securității, CV-ul şi declarațiile de avere și interese.

De atunci a trecut un an și trei luni, dar, ce să vezi? Tânăra, deputat în Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, a luat cuvântul la patru ședințe, și a avut trei declarații politice.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net