Nu are liniște nici după moarte. Carmen Palade, fosta soție a lui Dan Adamescu a mers miercuri (25 ianuarie) cu șapte bodyguarzi să ridice corpul neînsuflețit al omului de afaceri, decedat luni. Magnatul urma să fie înmormântat vineri, 27 ianuarie.


Multimiliardarul Dan Adamescu a murit luni noapte, iar miercuri (25 ianuarie) fosta soție a anunțat că se va ocupa de înmormântare deși au divorțat cu scandal. Carmen Palade, fosta soție a magnatului, a venit miercuri (25 ianuarie) la IML însoțită de o armată de bodyguarzi și a cerut legiștilor să îi dea trupul omului de afaceri pentru înmormântare, scrie stirileprotv.ro.

Cei doi divorţaseră în luna noiembrie anul trecut, însă hotărârea nu era definitivă. Sora miliardarului a încercat să o oprească şi a acuzat-o de abuz. Medicii legişti nu au permis ridicarea trupul multimiliardarului pentru că nu s-au încheiat investigaţiile. Conform legii, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă întrucât familia lui Dan Adamescu acuză o agravare a stării de sănătate a omului de afaceri în pușcărie și în spitalele unde a fost tratat de mai multe afecțiuni.

„S-a luat o decizie comună și s-a căzut de acord ca trupul neînsuflețit să fie preluat și dus la îmbălsămare, apoi, să fie depus la Biserica Domnița Bălașa. Fosta soție și sora domnului Adamescu au decis să pregătească împreună aceste ceremonii”, a declarat, joi, la ieșirea de la IML, avocatul Dancu. El a mai precizat că slujba de înmormântare va avea loc vineri, la 12.00, la aceeași biserică. 

Alexander, fiul lui Dan Adamescu, locuiește în Marea Britanie și încă stă departe de defunctul său tată pentru că are un mandat european de arestare, în același dosar în care Dan Adamescu a fost condamnat la 4 ani și patru luni închisoare.

Loading...