Bătăuşul din Alba Iulia fusese condamnat pentru tentativă de viol

Ultima actualizare:

    El  a lovit-o şi a jefuit-o pe tânără în faţa liftului
El a lovit-o şi a jefuit-o pe tânără în faţa liftului

Un obişnuit al puşcăriei! Bărbatul din Alba Iulia surprins de o cameră de luat vederi în timp ce lovea cu sălbăticie o tânără de 20 de ani într-o scară de bloc e un individ foarte periculos.

UPDATE: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii vor propune magistraților să dispună arestarea sa preventivă. La intrarea în secție, suspectul a negat acuzațiile ce i-au fost aduse, susținând că nu știe de ce a fost adus la secția de poliție, potrivit Digi 24

În trecut a fost condamnat, în total, la peste 11 ani de închisoare. Femeia a fost agresată sâmbătă, în timp ce aştepta liftul, în blocul M3 din cartierul Cetate. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, iar agresorul s-a aplecat asupra ei pentru a o jefui. Bărbatul i-a luat telefonul şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii l-au identificat şi l-au săltat pe suspect: Nicolae Tiberiu Drăgoi (33 de ani). Individul are la activ două condamnări: una de şapte ani şi două luni de închisoare în Grecia, aplicată în 2012, şi una de patru ani în România, aplicată în 2015.

Condamnarea din ţară a fost primită pentru o tentativă de viol asupra unei taximetriste. De menţionat că Drăgoi a fost eliberat din Penitenciarul Aiud, acum două luni, beneficiind din plin de legea privind recursul compensatoriu, dată de ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net