Bătrân omorât cu pumnii şi cu picioarele. Ce l-a dat de gol pe criminalul de 19 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sfârşit cumplit pentru un bătrân în vârstă de 84 de ani, snopit în bătaie de un consătean. Suspectul a fost prins după aproape o săptămână, fiind identificat după o urmă lăsată în casa pensionarului.

Locuitorii satului Cheud (Sălaj) au aflat îngroziţi că un vecin de 84 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă. Pensionarul a fost ucis în noaptea de 17 spre 18 decembrie, după ce fost bătut crunt de Beniamin Covaci, în vârstă de 19 ani, din acelaşi sat.

S-a dus la discotecă

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, tânărul a pătruns la miezul nopţii în casa octogenarului, hotărât să-l jefuiască. Covaci a fost surprins însă de proprietar, aşa că s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele. După ce l-a doborât pe pensionarul neajutorat, agresorul a plecat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ucigaşul a mers apoi la o discotecă situată la 30 de kilometri distanţă de satul Cheud, cu scopul de a-şi crea un alibi, în eventualitatea în care poliţiştii l-ar fi inclus în cercul suspecţilor.  

Urma de încălţăminte

Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost găsit dimineaţă, pe podea, de un vecin care obişnuia să îl ajute la treburile casei. “Concluziile provizorii ale necropsiei au stabilit că victima a decedat ca urmare a unor loviri active cu corpuri dure şi cădere între două planuri dure”, dezvăluie procurorul Crin Bologa.

Asasinul a fost identificat vineri, 23 decembrie, la cinci zile de la comiterea faptei. Tânărul a fost dat de gol de urma de încălţăminte pe care a lăsat-o în casa pensionarului. Beniamin Covaci a fost trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net