Secvențe emoționante într-un sat din Vaslui! O bătrână a izbucnit în plâns, după ce poliţiştii vasluieni i-au restituit 8.000 de lei, bani care îi fuseseră furaţi în urmă cu câteva zile de un hoţ din judeţul Iaşi.


Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui s-au mobilizat și au izbutit să prindă un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Moţca (Iaşi), bănuit de furtul sumei de 8.000 lei de la o familie de pensionari din Satu Nou, comuna Muntenii de Sus (Vaslui).
Oamenii legii fuseseră sesizați sâmbătă de un bărbat de 73 ani din Satu Nou. Bătrânul reclamase faptul că, mai devreme, persoane necunoscute furaseră de la domiciliul său suma de 8.000 lei. Sprijiniţi de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Paşcani, agenții vasluieni l-au identificat rapid pe suspect. Acesta îi oferise persoanei vătămate, spre vânzare, obiecte de uz casnic. În momentul în care victima şi-a scos economiile ca să achite valoarea bunurilor cumpărate, individul a profitat de un moment de neatenţie.

Astfel, i-a sustras o parte din banii cu care aceasta intenţiona să plătească. Prejudiciul în valoare de 8.000 de lei a fost recuperat integral și restituit bătrânilor. Când polițiștii vasluieni s-au prezentat la gospodăria pensionarilor din Satu Nou ca să le înapoieze banii furați, pe bătrână au podidit-o lacrimile.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate! Eu n-am crezut că mai văd banii. Nu mai pot să spun nimic”, a îngăimat femeia, în timp ce se închina. „Liniștiți-vă, bine că s-a rezolvat”, au rugat-o, impresionați, oamenii legii. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: