Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Iași și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident de circulație, după ce motocicleta pe care o conducea s-a înfipt într-un stâlp. Motociclistul fugea de polițiști pentru că era băut și nu avea nici permis de conducere pentru respectiva categorie şi nici plăcuţe de înmatriculare.


Motociclistul a murit pe loc, într-o curbă din Târgu Frumos. Acesta mu a oprit la semnalul polițiștilor, ci a accelerat, mdin dorința de a i se pierde urma. Însă, încercând să scape de oamenii legii, a pierdut controlul vehiculului și a intrat frontal într-un stâlp.

Cursa nebunească a durat aproximativ trei kilometri, scrie adevarul.ro. Poliţiştii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor, însă motociclistul rănit a decedat la scurt timp. 

Abia venise în concediu din străinătate

Vasile Vieru abia venise din Anglia și voia să-și petreacă zilele de concediu alături de prieteni și de cei dragi. Înainte de a se întoarce acasă, el și-a cumpărat o motocicletă, pentru a se distra, din banii pe care i-a strâns în Marea Britanie. Chiar înainte de tragedie, el și un prieten de-al său au ieșit la plimbare cu motocicletele, pe camp, scrie bzi.ro.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui auto neînmatriculat, conducerea unui auto cu permis de conducere necorespunzator categoriei de vehicul condus şi ucidere din culpă.
 

Citește și: 

Accident teribil la Cernica! Motociclist făcut praf de mașina de gunoi

Doi tineri au murit într-un teribil accident de motocicletă, în județul Suceava

 
 
Loading...