Ceaiuri afrodiziace, jocuri pe dezbrăcate sau dulciuri care te fac să te lingi pe buze. Nu este raiul sexului, este oferta de la „Târgul de Sf. Valentin”, deschis ieri la Sala Dalles.


Pentru noaptea de „Va­len­tine's Day" vă recomandăm ceaiurile afrodiziace! Cu scorţişoară şi migdale, papaya, ananas, albăstrele şi trandafiri sau măr cu scorţişoară, toate vă aduc aproape de cer. Sunt cele mai cerute produse de la târgul deschis la Sala Dalles. „Combinaţiile sunt făcute special pentru îndrăgostiţi", povesteşte pătimaş Gabriela Stelea.

Şi asta nu este tot ce puteţi vedea la această sărbătoare dedicată iubirii. Alexandra Ioniţă vinde jocuri sexuale. „Puteţi juca monopoly pe dezbrăcate sau jocuri cu porunci îndrăzneţe", îşi laudă marfa tânăra. La câţiva metri de ea, Karoly expune vinul iubirii, după o reţetă secretă. Târgul de la Sala Dalles se închide pe 15 februarie, adică a doua zi după „Valentine's Day". Intrarea este gratuită.

Karoly are la stand un ceas (20 de lei) care te trezeşte ca să faci sex şi un vin roşu (40 de lei), bun pentru potenţă

Alexandra vinde jocuri pentru adulţi “pe dezbrăcatelea” (80 de lei)


Festival de sporturi extreme într-o fostă uzină


E vremea să te dezmorţeşti după zilele friguroase de iarnă, şi nu e neapărat nevoie să te deplasezi până la munte pentru a avea parte de senzaţii tari! Cel mai cool festival de sporturi extreme începe astăzi la Turbohalle, spaţiu care în anii '90 găzduia uzina Turbomecanica. Skate, BMX, role, battle-uri şi multă adrenalină!

Pe parcursul celor 24 de ore, pe lângă competiţii, participanţii la "Street Heroes - Cool as Ice" vor avea parte şi de show-uri speciale. Evenimentul dedicat "eroilor" sporturilor extreme şi culturii urbane începe la ora 8.00 şi se va încheia mâine dimineaţă. Biletele se pot achiziţiona la intrarea în locaţia Turbohalle, din Bd. Iuliu Maniu nr. 220B. În funcţie de ora la care ajungi la festival, se vor aplica preţurile următoare: 15 lei (8.00-13.00), 30 de lei (13.00-18.00) şi 50 de lei (18.00-06.00).

AZI

Ora 20.00: Concert tribut AC/DC, Arenele Romane (Cuţitul de Argint nr. 26), intrare liberă;
Ora 22.30: Concert Pasager feat. David Bryan & Cristina Caramarcu (concurenţi Vocea României), Hard Rock Cafe (Kiseleff, nr. 32), intrare 25 de lei;
Ora 23.00: Concert Maximilian, club The Push (Bd. Carol, nr. 61), preţ bilet 20 de lei.

MÂINE

Ora 10.00: Festivalul dulciurilor "Sweet Fest", Hanul lui Manuc (str. Franceză, nr. 62-64), intrare liberă;
Ora 18.00: Spectacol de teatru, "O noapte furtunoasă-Viceversa", Muzeul Ţăranului Român (Şos. Kiseleff, nr. 3), preţ bilet 30 de lei;
Ora 22.00: Stand Up Commedy, Moon Cafe (Luigi Cazzavillan, nr. 15), intrare 15 lei.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: