Bebelușul gigant și-a ucis mama

Ultima actualizare:

    Ana Fuli avea 35 de ani și suferea de diabet
Ana Fuli avea 35 de ani și suferea de diabet

Caz dramatic în Timiş! O femeie de 35 de ani a murit azi noapte, după ce a adus pe lume un copil uriaș cu o greutate de 5,4 kg. Nașterea s-a produs normal și nu prin cezariană, așa cum ar fi trebuit în acest caz cu totul special.

Tânăra este din satul Lunga și atunci când i-a venit sorocul a fost dusă de familie la Spitalul Judeţean Timişoara, de care aparţine maternitatea.

Joi după-amiază, Ana Fuli a născut pe cale naturală, un bebeluş de 5,4 kg, cu mult peste greutatea normală a unui nou-născut, care este cuprinsă între 2,5 şi 3,5 kg.

Potrivit directorului Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, naşterea a decurs normal, însă imediat după pacienta a început să sângereze fără oprire.

„A fost monitorizată, iar pentru că nu s-a oprit sângerarea, s-a intervenit chirurgical şi a fost extras uterul. Imediat a fost transferată la ATI, dar din păcate în jurul orei 4.00 a survenit decesul”, a declarat medicul Marius Craina, care a precizat că analizează modul în care s-au respectat protocoalele în acest caz. Concubinul femeii, Sorin Roşu nu înțelege de ce nu i s-a făcut cezariană și povestește că aceasta l-a sunat imediat după ce a născut și i-a spus cu voce tremurândă: ”M-au lăsat să nasc natural. Nu mai pot”.Femeia se afla la a zecea sarcină și la șasea naștere și era suspectă de diabet, fiind  supusă unor controale medicale pluridisciplinare. Și asta din cauza dimensiunilor mari pe care le avea bebeluşul încă din viața intrauterină.

În urmă cu trei ani, adusese pe lume un copil de 5,5 kg, care a murit la naştere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net