Marius Alin Alecu, cunoscut drept „Bebino” în lumea interlopă, a căzut victimă unui clan rival. După răfuială, liderul Clanului Sportivilor are mai multe degete amputate, toracele tăiat și tendoanele de la mâini secționate. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde este în prezent internat sub pază.


Un conflict violent a avut loc joi seară, 9 ianuarie, în Capitală, între două grupuri de interlopi, una cu legături cu Gruparea Sportivilor, două persoane ajungând la spital în stare gravă. Doi dintre cei implicaţi în conflict sunt cercetaţi pentru tentativă de omor.

La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, anunţă Poliţia Capitalei.

Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru News.ro. 

bebino1.jpg

Bebino este capul Clanului Sportivilor
Foto: Arhivă personală

Răfuire violentă între clanuri în Capitală

Emil Marius Alecu, zis Bebino, i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu zis și Joe, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre ei, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public. Deși locația a fost special aleasă pentru a evita un eventual conflict, Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire și, imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe, Bebino fiind ulterior „măcelărit”. 

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, fiind înjunghiat, iar acesta la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu - Joe, care ar fi nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget.

bebino2.jpg

Marius Alin Alecu, cunoscut drept „Bebino” în lumea interlopă, a căzut victimă unui clan rival
Foto: Arhivă personală

O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor. Pentru a preveni un al doilea conflict violent, la faţa locului au intrevenit, în forţă, trupele speciale ale Poliţiei Capitalei, iar mai multe persoane aflate în curtea spitalului au fost ridicate.

Atât Cezar Petcu, cât şi Emil Marius Alecu sunt în prezent acuzaţi de tentativă de omor, însă ancheta este abia la început, urmând să fie identificate toate persoanele care au participat la conflict. De altfel şi Poliţia Capitalei anunţă într-un comunicat că, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri face cercetări pentru două infracţiuni de tentativă de omor.

Cine este Bebino, șeful Clanului Sportivilor

Cartierul Tei Toboc a fost câmpul de „bătălie” al unei reglări de conturi între două grupări mafiote. Marius Alin Alecu, alias Bebino, a fost avansat în vară în postura de cap al Clanului Sportivilor după o răfuială în public cu Bibiloi, predecesorul său. Potrivit Libertatea, acesta a căzut joi pradă „Clanului Țiganilor”, ajungând în stare gravă la spital, chiar cu două zile înainte să împlinească 27 de ani. Acesta se pare că ar avea degetele amputate, torace tăiat și câteva tendoane secționate. 

Deși forțele de ordine au intervenit pentru a opri o eventuală nouă răfuială între clanuri, se vehiculează deja că răzbunare4a este pregătită în secret de ceilalți membri ai celor două grupări interlope. 

 

 

Loading...