Bercea Mondial, noi acuzații la adresa lui Traian Băsescu!

Ultima actualizare:

    Bercea Mondial a ajuns marţi în faţa judecătorilor. El cere revocarea măsurii de arest preventiv
Bercea Mondial a ajuns marţi în faţa judecătorilor. El cere revocarea măsurii de arest preventiv

Bercea Mondial a ajuns marţi din nou în faţa judecătorilor, dar înainte de a intra în instanţă a declarat că a vrut să facă dezvăluiri despre Traian Băsescu, însă nu a fost primit la DNA.

Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, acuză procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că nu vor să audă şi să ancheteze informaţiile compromiţătoare pe care el le deţine despre fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, transmite antena3.ro.

“Am dat telefon la DNA Piteşti şi n-au vrut să mă duc să fac denunţul. Am dat telefon să fiu chemat la DNA”, a declarat Bercea Mondial, marţi dimineaţă, înainte de a intra în sala de judecată.

Bercea a sosit în jurul orei 8.00 la Curtea de Apel Piteşti, el fiind adus cu o dubă de la Penitenciarul Colibaşi.

Interlopul nu a spus despre ce denunţ ar fi vrut să le vorbească procurorilor DNA, însă încă din toamna trecută el ameninţase că îl va denunţa pe Traian Băsescu, după ce acesta îşi va încheia mandatul de preşedinte.

Tot marţi dimineaţa, la Curtea de Apel Piteşti a sosit şi Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ea fiind însoţită de cei doi fraţi. Atât Izaura, cât şi Bercea, cer marţi revocarea măsurilor de arest, arest la domiciliu în cazul Izaurei, şi arest preventiv în cazul lui Bercea Mondial.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net