Bilanţul morţilor a crescut: 32 de persoane

Ultima actualizare:

    Încă o persoană a decedatFoto Click!
Încă o persoană a decedatFoto Click!

Din păcate, o altă persoană a decedat marţi (3 noiembrie), în urma rănilor suferite. Pacienta era internată la Spitalul Sf. Pantelimon şi avea arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului şi arsuri ale căilor respiratorii. Noul bilanţ al incendiului din Club Colectiv arată în felul următor: 32 de morţi şi aproximativ 140 de răniţi, dintre care apoape 90 sunt în stare foarte gravă.

Bilanţul morţilor a crescut, după cum ne-au avertizat medicii. În dimineaţa de marţi (3 noiembrie), o tânără de 27 de ani a pierdut lupta, la Spitalul Sf. Pantelimon, potrivit Digi24. La trei zile de la tragedia din Clubul Colectiv, care a avut loc vineri seară (30 octombrie), zeci de persoane sunt în continuare în stare critică şi gravă. Medicii avertizează că bilanţul poate fi din ce în ce mai grav, în zilele sau în săptămânile următoare. Tânăra care a murit marţi dimineaţă avea răni foarte grave.

"Tânăra avut arsuri de peste 50 la suta din suprafaţa corpului. În ciuda tuturor eforturilor, nu am mai putut face nimic. 4 pacienţi mai sunt internaţi la Sf Pantelimon, dintre care 2 în stare foarte gravă, cu arsuri de gradul III şi IV. Un pacient are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, celălalt, pe 70-80% din suprafaţa corpului. Ambii sunt şi intoxicaţi cu fum", a declarat medicul şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Pantelimon Fiorela Miţoiu.

Noul bilanţ al incendiului din Club Colectiv: supravieţuitorii, în stare critică

Potrivit medicilor, bilanţul ar putea creşte semnificativ. Luni (2 noiembrie O delegaţie de doctori francezi au vizitate cinci dintre spitalele unde sunt internaţi răniţii. Medicii au fost uimiţi de ceea ce au văzut acolo. Într-o conferinţă de presă care a avut loc în aceeaşi zi, la amabasada Franţei la Bucureşti, aceştia au declarat că este o situaţie fără precedent.

„Este o situaţie cu totul extraordinară, o situaţie rar întâlnită. În cei 20 de ani de experienţă în chirurgie plastică, nu m-am confruntat cu o astfel de situaţie, cu un număr atât de mare de pacienţi trataţi simultan",  a spus Marc Chaouat, reprezentant al Societății franceze de studiere și tratare a arsurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net