Bilanțul tragediei de la Colectiv a crescut: 55 de morți

Ultima actualizare:

    O altă pacientă și-a pierdut viața vineri (13 noiembrie)Foto Click!
O altă pacientă și-a pierdut viața vineri (13 noiembrie)Foto Click!

Vineri (13 noiembrie) bilanțul crunt al tragediei de la Colectiv a ajuns la 55 de morți. O tânără internată într-o clinică din Germania și-a pierdut viața. În prezent, potrivit Ministerului Sănătății, 14 pacienți sunt în continuare în stare gravă sau critică. Totodată, nu au mai fost anunțate alte transferuri la unitățile sanitare de peste hotare.

Vineri (13 noiembrie), la două săptămâni de la tragedia de la club Colectiv, bilanțul morților a ajuns la 55. Din păcate, o altă tânără rănită în incendiu, Loredana Dărescu, a murit, din cauza arsurilor, potrivit Digi24.Femeia fusese transferată la o unitate sanitară din Germania.

Ministerul Sănătății a anunțat că în spitalele bucureștene mai sunt internaţi 62 de pacienţi, dintre răniţii din Colectiv. 14 dintre aceștia fiind în stare critică și gravă, în timp ce cinci au fost externaţi în ultimele două zile. Dintre cele cinci persoane externate, patru au părăsit spitalul joi (12 noiembrie), iar una miercuri (11 noiembrie). Este vorba despre un rănit internat Spitalul „Sf. Ioan”, doi de la „Sfântul Pantelimon”, şi alți doi pacienți de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În total, în spitalele din România și din străinătate, mai sunt internați 93 de răniți.

Starea răniților din spitalele bucureștene

La Spitalul Sfântul Ioan sunt internați trei pacienți la secția de Terapie Intensivă, în stare gravă. La Spitalul de Arsuri mai sunt 14 pacienți, stabilizați, dar o pacientă este în stare critică. La Bagdasar Arseni mai sunt 12 răniți. Alți 14 răniți sunt internați  la Spitalul de Arși, dintre aceștia 11 se află internați pe secție cu evoluție bună, doi în stare gravă.

Patru răniți se află internați la Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceștia având o stare ameliorată, alți doi fiind în stare gravă.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net