Bilanțul zilei de marți, 13: o persoană a murit arsă de vie, trei au murit înecate, iar alte trei în accidente rutiere

Ultima actualizare:

    Mașina care a explodat la Râmnicu Vâlcea s-a făcut scrumFotografii: IGSU
Mașina care a explodat la Râmnicu Vâlcea s-a făcut scrumFotografii: IGSU

Ziua de marți, 13, a fost una plină pentru pompierii din întreaga țară! Peste 1.500 de intervenții au fost gestionate de salvatori. Din păcate, o persoană a murit arsă de vie, trei au murit înecate, iar alte trei și-au pierdut viața în accidente rutiere.

În ultimele 24 de ore, 1.202 persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD, cele mai multe situații fiind înregistrate în zona București-Ilfov (264 cazuri), urmată de județele Constanța (78 cazuri), Timiș (49 cazuri) și Cluj (49 cazuri), anunță IGSU.

În afara acestor situații, pompierii au stins 92 de incendii, și au descarcerat cinci victime din accidente rutiere.


    Marți,13 este Ziua Informării Preventive, iar pompierii au ieșit ieri pe străzi ca să vorbească cu oamenii și să le împartă pliante
Marți,13 este Ziua Informării Preventive, iar pompierii au ieșit ieri pe străzi ca să vorbească cu oamenii și să le împartă pliante

Din nefericire, ziua considerată a fi cu ghinion a adus moartea pentru șapte persoane. Una și-a pierdut viața în incendiu produs în Cluj, trei au murit pe șoselele din Călărași, Galați și Olt, iar alte trei au fost găsite înecate în Bistrița Năsăud, Constanța și Iași.

Totodată, salvatorii au intervenit ieri dimineață, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la o explozie urmată de incendiu la o autoutilitară ce transporta un aparat de sudură cu oxiacetilenă.

Marți, 13. Explozie la Râmnicu Vâlcea cu 17 mașini avariate și blocuri afectate

Explozia a afectat 17 mașini parcate și apartamentele de la trei blocuri din vecinătate: geamuri sparte, balcoane și fațade degradate.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care două au fost duse la spital cu arsuri și traumatisme la nivelul membrelor.

Marți, 13. 25 de mesaje de urgență pentru urși și mistreți

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost transmise 25 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși/mistreți), în județele: Argeș (2), Bistrița-Năsăud (1), Brașov (6), Covasna (3), Harghita (5), Mureș (7) și Vâlcea (1).

Citește și:

Marți, 13. Cine a zis că ziua aceasta aduce ghinion. Ghidul superstițiilor

Marina Almăşan, îngrozită de marţi 13. Iată motivul!

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net